Apartmanok DrndelićKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.177 / éj
Vendég értékelés alapuló 17 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Drndelic épülete Malinska egy csendes részén található, 135 méterre a tengertől és a strandtól, és 15 perc. séta az összes lényeges tartalomhoz (központ, benzinkút, gyógyszertár, éttermek, üzletek, négyzetközpontok). Első üzlet (150m). Az apartmanok 72 m2-es, 30 m2-es terasszal (1. emelet) és 20 m2 (2. emelet), tengerre néző kilátással. Minden apartmanban 2 hálószoba található franciaággyal, nappali étkezővel, fürdőszoba, külön WC és 1 gyermekágy. A konyha teljesen felszerelt hűtőszekrénnyel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és sütővel. Hajszárító és vasaló. A nappaliban egy új Samsung Smart TV (80 cm) és egy pótágy 2 fő részére. Az apartmanok légkondicionáltak (hűtő-fűtés) Minden apartmanhoz egy parkolóhely tartozik az udvarban 1 autó számára (2 autó kérhető)? Grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Háziállatok kérésre ??? A vendégek az udvaron összegyűjtött vendégeket és gyerekeket játszanak - nem engedélyezett a ház többi vendégének békéje! A higiéniai okokból a megrendeléseket nem adják meg

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás teljes összegének 30% -át kitevő foglalási visszaigazolás kötelező, a fennmaradó összeg készpénzben fizetendő az apartmanba érkezéskor. A foglalás lemondása esetén nem térünk vissza az AKONTACY-ra. A vendégek érkezését 14:00 után és 10:00 óráig indulás után kell megtenni, kivéve, ha másként állapodnak meg. Az ár tartalmazza a korlátlan internethasználatot, a légkondicionálót és a lakás végső takarítását. A fűtési időszakban (télen) a légkondicionálás használata további 5 € / nap! Az egy éjszakás tartózkodás ára 30% -kal magasabb, mint a fent említett ár, 2, 3 és több éjszaka, az ár változatlan marad! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amikor megérkezik a lakásba. READ THE HOUSE RED, így nem lesz szükségtelen félreértés és félreértés.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Orvos: 600 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 600 m
  • Repülőtér: 17 km
  • Marina: 800 m
  • Disco club: 600 m
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Bármikor, számos kérdésre és segítségre vanunk az éttermek, strandok, különleges szigethelyek, kikapcsolódás és egyéb lehetőségek kiválasztásában.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Drndelić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 17 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Malinska, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Drndelić, Június 2017
Ugyanaz dicséret

Mi voltunk itt, és nagyon jó volt, nagyon szép lakás, lenyűgöző strandok, szoros kereskedelmi, nagyon szép séta a központban, barátságos tulajdonosok egyszóval minden jó, mint amilyennek lennie kellene !! Mindenesetre, megkapjuk !! Köszönöm.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
BOHINJSKO JEZERO, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Drndelić, Június 2017
Kiváló - nagyon olcsó :)

A lakás nagy, szépen díszített stílus. Tiszta, nagy. Ez egy szép terasz nyílik a tengerre. A konyha nagyon jól felszerelt. Meg mindent, amire szüksége van. Közel a tenger, mindössze 5 perces sétára, voltunk malimo gyerekek. A tengeren, a természetes árnyék, így nagy gyerekeknek :) hölgy nagyon barátságos és készséges. Volt egy nagy nyaralás. Határozottan leszünk újra! Ajánlások lenne mindenki számára. Helena és családjával.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
BOHINJSKO JEZERO, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Drndelić, Június 2017
Kiváló!

Minden nagyszerű volt, nagy és tiszta lakás, nagy terasszal, kilátással a tengerre. A konyha nagyon jól felszerelt, akkor tényleg az összes eszközök a főzéshez, ami még nem kések. :) A tenger közelében - 5 percnyi sétára a kis gyerekek. A hölgy barátságos. Tényleg volt egy nagy nyaralás. Határozottan fogunk térni. :)

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Martina Mihaljčić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Boldog, mosolygós és kommunikációs ember; A horvát nyelv mellett angolul, németül és olaszul is beszélek! Üdvözöljük Kedves Vendégünk !!

Apartmanok Drndelić lista már megtekintette 111109 idők óta 08.03.2015.