Apartmanok RendulićKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.599 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Rendulic Apartments családi házban található, zöldövezetben, Malinska csendes részén. Ez a hely ideális nyaralásához, mert mindent megtalál, amire szüksége van egy kényelmes tartózkodáshoz, a zajtól távol. A ház két apartmanban kínál apartmanokat 2 1, egy hálószobával dupla ággyal és egy kényelmes 4 1 férőhelyes apartmannal, két hálószobával. Minden apartman külön bejárattal és parkolóhellyel rendelkezik. Az egy hálószobás apartmanok az első emeleten találhatók, és két terasszal rendelkeznek, míg a két hálószobás apartman a földszinten található, és egy tágas terasszal rendelkezik. Minden apartmanban van műholdas TV, internet, légkondicionáló és mosógép kérésre. A tágas és gyönyörűen parkosított udvaron grillező és kültéri zuhanyzók állnak a vendégek rendelkezésére. Az ingatlan 5 perc sétára fekszik a központtól és a piactól, valamint a fő vízparttól, ahol kávézók és éttermek találhatók a part mentén. A COVID-19 világjárvány jelenlegi helyzete miatt szeretném rámutatni, hogy minden apartman teljesen külön bejáratú és nincs érintkezési pont, így biztosítva a társadalmi távolságot.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés kizárólag készpénzben történik. Az előleg összege a szállás teljes árának 20% -a, átutalással a kuna számlára / deviza, a fennmaradó összeg érkezéskor. A lakás takarítását a szobaár nem tartalmazza. Az A1 és A2 (2 1) apartmanok takarításának ára 20 000 euró, az A3 (4 1) apartmanok takarításának ára pedig 30 00 euró. A takarítási szolgáltatást érkezéskor egyszer fizetik ki. A várható érkezés 14:00 óra után, az indulás 10:00 óra.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 400 m
  • Repülőtér: 12 km
  • Marina: 13 km
  • Sport tevékenységek: 900 m
  • Disco club: 500 m
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Bowling, lovaglás, különféle vízi sportok, kerékpárkölcsönzés, csónak, szervezett kirándulások, hosszú és gyönyörű sétány, ....... a hely nyújtotta lehetőségek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rendulić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
weiz, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Január 1970
Csodálatos nyaralás

2022. július 24-től augusztus 4-ig a Rendulic család vendégei voltak, nagyon elégedettek voltak, az apartman nagyon tiszta volt és különösen meleg fogadtatásban részesült, egyszerűen csak álom a gyermekes nyaraláshoz, erősen ajánlott. Üdvözlet Ausztriából Alfred, Karin és a kis Jenny Ps. Remélem, jövőre visszajövök

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Postbauer Heng, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2020
Csodálatos vakáció

A családommal két hetet töltöttünk nyaralni Krkben. A szállás csúcsminőségű volt, és a Rendulić család nagyon csodálatos ember. Sajnos csak 5 csillag van, ha tehetném, 100-at adnék. Szívből köszönöm neked a családommal együtt a csodálatos vendéglátást.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm, Dalip úr

Megtiszteltetés számunkra, hogy találkozhattunk és vendégül láthattuk Önt és családját, mindig szívesen látunk velünk! Üdvözlet és minden jót Önnek és családjának a Rendulić családból.

Steyr, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2019
Az egyik legszebb vakáció!

A nyolcadik hónap közepén a férjemmel maradtam Bose és Ivo mellett. Amikor megérkeztünk, barátságos házigazdák fogadták őket, üdvözlő italt szolgáltak fel és bevezettek a lakásba. A lakás tökéletesen tiszta és pontosan olyan volt, mint a képeken. A lakás egy csendes utcában található, ideális nyaraláshoz. A házigazdák nagyon barátságosak, bármilyen kérdésükre válaszoltak, kéréseinket szívesen fogadnánk. Néhány perc sétára az apartmantól egy hatalmas étterem (a legjobbat hallottuk Malinskában). Mindent összevetve, egy nagyon szép nyaralás, és szívesen visszatérnénk még egyszer. Minden ajánláshoz!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm kedves Andriana és Sasha

Örülünk, hogy kellemes nyaralást töltött a lakásunkban, örömmel fogadhatnánk kedves vendégeként, amikor csak akarja. Üdvözlet és kívánság a Rendulic családnak!

Ivan Rendulić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

error_translate

Apartmanok Rendulić lista már megtekintette 36959 idők óta 12.05.2019.