Apartmanok Lucija JurkovićKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

ÉPÜLET: Kategória 3 csillag. Összesen 9 ágy 3 db. A lakás körül nyitott kerti (méret 500 nm) fákkal, virágokkal és bokrokkal. A tulajdonos a házban lakik (külön bejárattal). Állnak rendelkezésre közös használatra: Internet (WLAN), terasz, hinta, grill, kemence és kerti. Apartman: Apartman 3 szoba 45qm, 5 fő a pincében vagy a stúdió lakás az 1. emeleten, 1 hálószoba, 25 nm-es, 2 fő részére. légkondicionáló. Bejárat az 1. emeleten, a külső lépcsők a folyosóra nappali / hálószoba. külső lépcsőn tartozó 1. emelet: Nappali / hálószoba (25 nm), 1 kétágyas szoba, étkező (2 férőhely), tv, kijárat a teraszra (16 nm-es, fedett, kerti bútor, 1 asztal, 4 szék, együtt egy nappali / hálószoba). konyha étkező, tv, elektromos tűzhely, hűtőszekrény (fagyasztó), mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, elektromos vízmelegítő és a hozzáférést az erkélyre. fürdőszoba (4 nm), zuhanyzó, mosdó és WC.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előre, hogy erősítse a foglalás 100 eur Felár légkondicionáló használata 5 € / nap, a fizetési igény a helyszínen. Tartózkodás kevesebb, mint 3 nap ára 30% -kal emelkedett.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 900 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1.2 km
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Bank: 900 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 1.2 km
  • Buszmegálló: 900 m
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 13 km
  • Marina: 900 m
  • Sport tevékenységek: 900 m
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 30 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Nyáron: Adria partján 900 m (strand 900 m homok, kavics, kövek, sziklák és a fürdő fennsíkok). Lehetőség nyílik a vízi sportok, csónak kölcsönzés, horgászat, búvárkodás, tenisz és horgonyzó mindkét irányban 900 m, Beach Dog 1200'm lovaglás 3 km. Vízi sportok 900 m.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lucija Jurković
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Čakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2022
Ajánlások!

A lakás rendezett, tiszta, jól felszerelt. A tágas, tengerre néző erkély ideális egy reggeli kávé/esti pohár bor elfogyasztásához. A strand kicsit odébb van, de a napi kikapcsolódás csodákat tesz az egészséggel, így ez egyáltalán nem mínusz. És a nap végén az autóval való utazás is lehetséges. Lucija házvezetőnő nagyon kellemes és kedves ember, készen áll arra, hogy mindent megadjon, amire a lakásban szüksége lehet (bár nálunk semmiben sem volt hiány.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Vrbovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5, Július 2020
tökéletes

Lucijával maradtunk, és nagyon elégedettek vagyunk a háziasszony kedvességétől, a lakás takarosságától és a környezetétől egy hatalmas parkolóhelyre, többnyire szálláslehetőségekre és mindegyikre öt plusz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Kalmar, Svédország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lucija Jurković, Április 2019
Kitűnő kilátás nyílik Malinska, Rijeka más szigeteire

Nagyon szép, vendégszerető háziasszony, Egy nagyon friss, tiszta és újonnan épült apartmanot kínál, melyből nagyszerű kilátás nyílik a nagy erkélyről. Nagyon jó hely az autó, különösen a nagy autók parkolásához. Az apartman közelében üzletek, éttermek és így tovább. Örömmel térünk vissza erre a bájos helyre :-) Sok szerencsét, szép Lucia család Svédországból / Muki

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Lucija Jurković Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Német,
Többet a tulajdonos

Gyere és kellemes pihenésre lakások Lucy!

Apartmanok Lucija Jurković lista már megtekintette 68235 idők óta 22.03.2017.