Apartmanok PetrakKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.831 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Petrak apartmanok egy családi házban találhatók, két apartmannal, amelyek mindegyike saját emeletet foglal el, ami biztosítja a magánéletet az egyes apartmanok minden felhasználója számára. A házat kerítés veszi körül, mely a kertet körülöleli udvarral és ingyenes parkolási lehetőséggel az utca felőli oldalon összesen 4 autónak, a ház mögött pedig egy bekerített kert. Igény szerint az egész ház bérelhető (mindkét apartman egyszerre), ami különösen kényelmes két-három család számára, akik együtt nyaralnak. A ház kb. 250 m-re található Malinska központjától és kb. 300 m-re a városi strandtól. Bolt és benzinkút kb 150 m-re található, valamint a legközelebbi étterem. A grillező a ház udvarán található, és mindkét apartman közösen használható. Az apartmanokban ingyenes Wi-Fi és műholdas TV áll rendelkezésre. Mindkét apartmanban klímaberendezés található a hűtéshez és a fűtéshez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
érkezés időpontja 14:00 indulás 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 14 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 300 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A 2+2 apartman (60 m2) a ház földszintjén található, és egy franciaággyal felszerelt szobából áll, míg a nappaliban két pótágy található (két ágy matraccal). A konyhában edények, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, elektromos tűzhely sütővel, vízforraló és kávéfőző található. A lakáshoz tartozik egy elülső és hátsó terasz. Háziállatok bevihetők napi 5 eurós felár ellenében. -------------------------------------------------- ---------------- A 4+2 (90 m2) apartman az első emeleten található, és 2 db franciaággyal felszerelt szobából áll, míg a nappaliban 2 pótágy található. A lakáshoz fürdőszoba (zuhanyzó/wc) és külön WC tartozik. A konyhában edények, dupla hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, elektromos tűzhely sütővel, vízforraló és filteres kávéfőző található. A lakáshoz tartozik egy nagy terasz az udvarra néző elől és egy kertre néző erkély.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Petrak
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Presov, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2023
Kiváló apartman és csodálatos házigazdák

Ez volt az első alkalom, hogy Petrak lakásában és Malinskában szálltunk meg. Minden a leírás szerint volt. Nagyon-nagyon tiszta minden szükséges felszereléssel (még kávéfőző is volt). Nagyon elégedettek voltunk mindennel, ami az apartmannal kapcsolatos, és a házigazdák (Srebrenka és Aljosa) is teljesen barátságos és segítőkész emberek, nagyon kedvesek! Tengerről, városközpontból, üzletekből vagy halpiacról megfelelő apartman célpont volt számunkra, csak egy kis séta. Malinska egy nagyon szép, csendes és tiszta nyaralóhely, és minden nap más-más strandon lehet. Javasoljuk, hogy vigyen magával egy kis készpénzt, mivel Malinskában díjat kell fizetni az ATM-ből történő készpénzfelvételért. Két hétig maradtunk az apartmanban, és egyszer sem használtunk autót. Lásd a hőmérséklet nagyon meleg volt, még Malinska is Horvátország északi részén található. Nagyon ajánlom Petrak lakását, és remélem, még egyszer meglátogatjuk.

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Srebrenka Petrak Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Apartmanok Petrak lista már megtekintette 8717 idők óta 01.03.2023.