Apartmanok Rona505Krk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.297 / éj
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Rona505 szállása Sveti Anton falvában található, 2 km-re Malinskától. A grillező és a Wi-Fi ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok antiallergén párnákkal, szúnyogok és rovarok elleni védőhálókkal, síkképernyős TV-vel és mosogatógéppel ellátott, teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek. Minden apartmanhoz két erkély tartozik. A vendégek ingyenesen használhatják a létesítményen belüli privát parkolót. Az épület és a környezet kívülről videokamerával biztosított. A legközelebbi étterem 500 méterre található. Az épület közelében számos strand található, köztük az 1,7 km-re található Rova strand, ahol strandröplabdapálya is található. A helyi buszmegálló 200 méterre található. A fő buszpályaudvar Malinskában található. A kompkikötő Valbiska településén található, 8 km-re. Háziállatok kérésre és felár ellenében megengedettek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A szállás érkezés napján 15:00 órától, elutazás napján 10:00 óráig vehető igénybe, hacsak nincs előzetesen más időpont. Feláras szolgáltatások: a klíma aktiválása programozott kártyával történik (1 euro/óra), mosógép használatonként 10 euro. Háziállatokért napi 7 eurót kell fizetni. 5 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén az ár 30%-kal emelkedik. Az apartman foglalása (előleg) a teljes ár 30%-ának bankszámlára történő befizetésével, a fennmaradó összeg érkezéskor történik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, ezekben a szokatlan körülmények között is szeretettel várjuk Önöket háztartásunkban. Kérjük, lelkiismeretesen utazzanak. Lemondási feltételeinket a helyzethez igazítottuk, így a lefoglalt érkezési dátum előtt 7 nappal, az előleg 100%-os visszafizetése mellett lehet lemondani. Az érkezés előtt 7 napon belüli lemondás esetén az előleget teljes egészében megtartjuk. Ez a lemondási szabályzat a járvány végéig érvényes. Köszönöm a megértésed.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1.5 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1.1 km
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 1.8 km
  • Buszmegálló: 1.7 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 700 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A közvetlen közelben gyalogos és kerékpáros utak találhatók. Amellett, hogy a part mentén húzódnak a #Lungomare#-nak nevezett ösvények mentén, kerékpárutak is áthaladnak a sziget belsejében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rona505
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Schwäbisch Gmünd, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3, Július 2019
Gyönyörű lakás!

Nagy bók nagyon barátságos és nagyon segítőkész háziasszonyunk számára! Nagyon melegen fogadták őket. Egy nagyon tiszta és gyönyörű lakás várt ránk. Új konyha, szép fürdőszoba, részben antik bútorok és rengeteg hely a lakásban. 2 erkély elérhető. Légkondicionáló elérhető. Ha hiányzott valami, a háziasszonyunk azonnal gondoskodott róla. Tőle számos ötletet kaptunk az olcsó vásárláshoz és a Krk-ben zajló ünnepségekhez. Évek óta jönnek kutyánkkal, és mindig és újra izgatottak vagyunk. Luna itt otthon érezheti magát, és ugyanolyan üdvözlendő. Bízunk benne, hogy a következő évre csak Bogovic asszony vendégszeretetét ajánlhatjuk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Bern, Svájc
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rona505, Április 2018
Visszatérünk

Luxus apartman minden szükséges felszereléssel. Három hetet töltöttünk tavaly nyáron, a hely gyönyörű és csendes. Az idei évben foglaltakat.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Schwäbisch Gmünd, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rona505, Július 2017
Szép marad!

Te sem ment itt, és jön vissza nagyon. Szép és nagyon tiszta lakás, csendes helyen. Nagyon szép és új berendezve. A lakás két erkéllyel. A kutya Luna töltött emlékezetes és csodálatos napot. A kutya strand nem messze. A földesurak nagyon kedves és barátságos, nagyon elhelyezésére és segítőkész. Volna neki, hogy a szívem, Örömmel ajánlom Rona lakások minden kedves barátok, ismerősök és mindazok, akik elolvassák ezt! Örülünk, hogy a következő évben

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Angela Bogovic Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Rona505 lista már megtekintette 154365 idők óta 23.02.2016.