Apartmanok SchrengKrk Malinska - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.032 / éj
Detailed description

Az Apartments Schreng családi házban található Malinska csendes részén, zöldövezetben. A hely ideális a nyaraláshoz, mert mindent kínál, amire szükség van a kellemes tartózkodáshoz, távol a zajoktól. A ház két apartmanban kínál szállást. 1. egy hálószoba franciaággyal és egy kényelmes apartman három hálószobával. Minden apartman külön bejárattal és parkolóval rendelkezik. A három hálószobás apartman az első emeleten található, 20 m2-es terasszal, míg az egy hálószobás apartman a földszinten található, és egy 20 m2-es tágas terasszal rendelkezik. Minden apartman rendelkezik: műholdas TV-vel, internettel, légkondicionálóval és kérésre mosógéppel. A tágas és gyönyörűen parkosított kertben grillező és pavilon áll a vendégek rendelkezésére. Az ingatlan 15 perces sétára található a központtól és a piactól, valamint a tengerpart mentén található fő vízparttól, ahol kávézók és éttermek találhatók. A vendégek szeretik, mert Malinska legjobb minősítésű területén található. Nagyobb vendégcsoportok számára alkalmas. A COVID-19 járvány jelenlegi helyzete miatt megjegyezzük, hogy minden lakásnak teljesen külön bejárata van és

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés kizárólag készpénzben történik. A szállás teljes árának 30% -át előleg fizetik foglalás után azonnal, utalással a kuna / deviza számlára, a többit pedig érkezéskor. Az apartman takarítási szolgáltatást az ár nem tartalmazza. Az apartman takarításának ára egyszer 25 euró, amelyet érkezéskor kell felszámolni. Bejelentkezés és kijelentkezés 14:00 és 22:00 óra között lehetséges. Kijelentkezés 07:00 és 10:00 óra között lehetséges. 4 napnál rövidebb tartózkodások esetén az ár 30% -kal emelkedik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás után történő lemondás esetén a vendég a teljes ár 30% -át fizeti.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 600 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 800 m
  • Disco club: 800 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kilátás a kertre és a pavilonra, ahol az esti vendégek diszkrét világítással és virágokkal teli romantikus környezetet élvezhetnek egy pohár jó borral és grillezett finomságokkal. A helyi halkülönlegességek illata a közeli halétteremből / 200 méterre a lakástól /. További lehetőségek a közelben: bowling, lovaglás, különféle vízi sportok, kerékpárkölcsönzés, csónakok, szervezett kirándulások, hosszú és gyönyörű sétányok a hely adta lehetőségek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Schreng
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vesna Schreng Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kellemes időtöltést kívánunk apartmanjainkban, szívesen. Vesna és Miljenko Schreng

Apartmanok Schreng lista már megtekintette 26973 idők óta 12.02.2021.