Nyaralóház MihaelaCres Martinščica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 17.967 / éj
Detailed description

Eredeti szigeti kőház (70 m2), felújított, kézzel készített bútorokkal berendezett, ideális családi nyaraláshoz, de romantikus két fős nyaraláshoz is. A ház 3 szintes: földszint (teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel és padlófűtés, fürdőszoba mosógéppel és padlófűtés, nappali SMART SAT TV-vel), első emelet (2 hálószoba, az egyik franciaággyal) és a másik két egyszemélyes ágy) és egy tetőtér tetőterasszal, gyönyörű kilátással a tengerre (kétágyas szoba légkondicionálóval és fürdőszobával). Minden szoba a tengerre néz. A vendégek rendelkezésére áll egy kert grillezővel és tengerre néző kilátással, valamint egy olajfaliget nyugágyakkal és tengerre néző kilátással. Saját parkoló 2 autó számára 50 m-re található a háztól és az út mentén található. Nagyon szép kavicsos strand mindössze 80 m-re van a háztól. Internet A WiFi minden szobában, így a tetőteraszon is ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. A konyhában mosogatógép és nagyméretű hűtőszekrény fagyasztóval, sütő, kávéfőző (szűrő), olasz kávéfőző és Nespresso gép (kapszula nem kapható a szigeti boltokban!), vízforraló, kenyérpirító és citrusszűrő. Vasaló és vasalódeszka is rendelkezésre áll.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg legfeljebb 30%-a előleg fizetendő, a fennmaradó összeget érkezés előtt 7 nappal kell kifizetni. Bejelentkezés: 16.00-22.00 Kijelentkezés: 10.00 óráig Parkolás: A lakáshoz saját parkoló tartozik a Budovina parkolóban a központ bejáratánál, a Rendőrkapitányság közelében. A parkolókulcs a háznál kapható. Érkezéskor az apartmantól 50-100 m-re lehet parkolni szabad helyek függvényében nyilvános parkolási díj ellenében.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondási feltételek: érkezés előtt 14 nappal történő lemondás esetén az előleg vissza nem térítendő.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 20 km
  • Gyógyszertár: 20 km
  • Bank: 20 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 200 km
  • Marina: 20 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Mihaela
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Hania Murljačić Kutleša Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Családunk 1984 óta foglalkozik turizmussal, mondhatni ez az életstílusunk. Az elmúlt években rengeteg vendéget láttunk vendégül, akik közül sokan még mindig kedves barátaink, akik több mint 30 éve látogatnak el hozzánk. Kívánságunk és célunk, hogy egy elégedett vendégünk legyen, aki egész évben emlékszik a nyaralására, és mindig vissza akar térni.

Nyaralóház Mihaela lista már megtekintette 11102 idők óta 15.12.2021.