Apartman Love & FamilyMarušići - Split régió

kikiáltási ár Ft 15.518 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Újonnan felújított, teljesen berendezett három hálószobás apartman terasszal, gyönyörű kilátással a tengerre és parkolóval. Marušići egy kis csendes hely Omis (13 km-re), Makarska (20 km) és Split (33 km-re) közelében. A ház az Adriai autópálya alsó, tengeri oldalán található, forgalommentes zsákutcában, így biztonságos a gyerekek számára. Gyönyörű, természetes, kavicsos Borak strand kristálytiszta tengerrel és a környező növényzet illatával, mindössze 4-5 perc sétára található. Nincs tömeg, mert a korlátozott parkoló miatt csak a helyiek és a vendégek tudnak bejutni. Hátul a dombok/hegyek, elöl a tenger és a zöldellő közöttük nyugtató, kellemes és különleges érzést adnak. Közel a Biokovo-hegyhez (10 km), a Biokovo-i égbolt kilátóhoz (20 km), a Vepric-szentélyhez (18 km), a Medjugorje-szentélyhez (70 km), Imotski városához a vörös és kék tavakkal (35 km), a sziget Brac városa Makarskától nagyon közel (20 km), valamint Hvar szigete Drveniktől, valamint az Adriai-tenger partjának és szigeteinek más részei. A Vruja-öböl természeti jelensége, 3 km-re tengeren és közúton.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, foglaljon közvetlenül Whatsapp üzeneteken keresztül. Az előleg a végösszeg 30%-a. Az ideális érkezési időpont szombat déli 12 óra után, indulás szombat délelőtt 10 óráig. A megállapodás szerint ettől eltérő lehet. A teljes összeg érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Ez a foglalás dátumától függ, de körülbelül egy hónappal a dátum előtt.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 12 km
  • Gyógyszertár: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posta: 12 km
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ital. Mosogatógép. Mosógép. Ruhaszárító. Gyermekágy. Etető szék. Játékok gyerekeknek. Nyugágyak. DVD-lejátszó. Rádió és CD lejátszó. Sütő. Mikrohullámú sütő. Kávéautómata. Konyhai páraelszívó. Vas. Biztonságos. Irodaszer. Könyvek és folyóiratok olvasása. Kártyák és egyéb társasjátékok.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Love & Family
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Tarnowskie Góry, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+1, Június 2022
Egyedülálló hely - bátran ajánlom

Nagyon kellemes időt töltöttünk ezen a helyen. A lakás 100%-ban kompatibilis a képekkel. Nagyon jól felszerelt és hangulatos. Rendkívül kedves és segítőkész tulajdonos hölgy. Az apartman közelében lévő strand tiszta és nyugodt. Kristályvíz. Nagyon jó hely egy nyaraláshoz. Megérdemelt öt csillag. Nem messze Omiš csodálatos városától. Én is ajánlok egy sétát Pisak kicsi, de gyönyörű városába.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Ivana Erceg Ivkošić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

A zágrábi Szent Katalin Speciális Kórház adjunktusa és nőgyógyásza vagyok. Ante férje érsebész a zágrábi Sveti Duh Klinikai Kórházban. Három gyermekünk van: 2 2005-ben és 2006-ban született fiunk és egy lány 2015-ben. Szerintünk a szerelem és a család (természetesen az egészséggel együtt) a legfontosabb a világon, és reméljük, hogy ezt érezni fogod, ha velünk tartasz. :-)

Apartman Love & Family lista már megtekintette 20573 idők óta 03.11.2021.