Villa SeasideMarušići - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kedves leendő vendégeink! A 2024-es szezon már nyitva áll a foglalások előtt!! A Villa Seaside két apartmanból áll: Apartman A, 46m2, maximum 6 fő részére (az egyik szoba franciaággyal, a másik két ággyal és egy tágas kanapéval). Az apartman minden lehetséges háztartási géppel fel van szerelve, konyhával bőséges tárolóhellyel, mosógéppel/mosogatógéppel, stb. Mindkét apartmanunk teljesen felszerelt hosszabb tartózkodásra. B apartman, 35m2 alapterületű 18m2-es terasszal, maximum 2 felnőtt és 2 gyerek részére Az apartman minden lehetséges háztartási géppel felszerelt, a lakásból kilátás nyílik St. Jura-tól Biokovo-ig egészen Pučišće-ig. Brač. Kirándulások lehetségesek a Bikova, Brela, Baška vode, Makarska, Omiš és Fortica Skywalk-hoz, mindezt 20-30 perces autóúttal.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a teljes összeg 30%-a, érkezéskor fizetendő, majd a fennmaradó összeg. Érkezés/indulás lehetőség szerint hétvégén, kijelentkezés 10 órakor, bejelentkezés 14-17 óra között.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Leginkább egy hónappal az érkezés előtt, de ez természetesen függ a foglalás időpontjától.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 12 km
  • Gyógyszertár: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posta: 12 km
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 35 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Sport tevékenységek: 12 km
  • Kaszinó: 12 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A strandok gyönyörűek, ahogy a képeken is látszik, a tenger kristálytiszta, a part félvad, ami sok kis barlangot és sziklát jelent horgászatra vagy tengeri örömökre. A fő strand 5 perces sétával elérhető lépcsőn és egy kis kavicsos úton. Lehetőség van arra is, hogy a nyaralás alatt egy kajakot (2+1) álljon az Ön rendelkezésére, így az Omiš/Makar Riviéra teljesen más dimenzióját kapja. Mindenkinek van valami, az aktív pihenésre vágyók élvezhetik ennek a régiónak minden előnyét (hegyi kerékpározás, túrázás, rafting a Cetinán, vízilabda...). Ha Ön az a típus, aki magába szívja a napsugarakat és a tenger illatát, akkor egyáltalán nem fog csalódni a "Marušićka" hangulatban. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a Whatsappon vagy itt a weben, és megtekintheti Facebook oldalunkat (facebook.com/villaseaside).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Seaside
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Pardubice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2022
Dicséret

Minden dicséret a lakásért és a házigazdákért. Gyalogosan vagy autóval minden közel van az üzletekhez, a tenger kristálytiszta, a szállásadó még a kajakját is ingyen adta nekünk a nyaralás alatt. Ajánljuk és még visszatérünk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Košice, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
5-ért

A Villa Seaside tartózkodása csodálatos volt! Az apartman nagyszerű volt, csodálatos kilátással a tengerre. Nagyon jó volt felébredni a hullámok zajára. A strand közel volt, tökéletes egy reggeli úszáshoz. A házigazdák nagyon barátságosak voltak, otthon éreztük magunkat. Marušići egy nyugodt hely, tökéletes a kikapcsolódásra. Összességében nagyszerű élmény volt, mindenkinek ajánlom.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Brezovice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Strandok és vízi kalandok: Jutalom az álmokból Marušićiban

A Marušićiban található apartman a tenger és a nap szerelmeseinek paradicsoma. A gyönyörű strandoktól mindössze néhány lépésre található, tökéletes hely a kikapcsolódásra. A strandok tiszták és jól karbantartottak, ideális területet biztosítanak a napozáshoz és a frissítő úszáshoz. Különösen elégedettek voltunk a rendelkezésre álló kajakok választékával. A környező vizek felfedezése lehetővé tette számunkra, hogy rejtett öblöket és csendes helyeket fedezzünk fel, ahol úgy éreztük, saját paradicsomunkat fedeztük fel.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm Jakub!

Köszönöm a csodálatos hozzászólást! Örülünk, hogy élvezte Marušići strandjait és vízi kalandjait. Reméljük, hogy élvezte a kajakozást és a rejtett szépségek felfedezését. Várjuk vissza!

Mutasd meg az összes véleményt
Ivan Garmaz Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

A családom több mint 10 éve foglalkozik turizmussal, én vezetem az üzlet foglalási részét és koordinálom a turistákkal. Egyébként kosárlabdázó és programozó vagyok, és szabadidőmben szeretek evezni és hegyikerékpározni közvetlenül a marušići ház feletti lejtőkön. Mindig szívesen adok tippeket az aktív nyaraláshoz vagy a legjobb strand kiválasztásához! :)

Villa Seaside lista már megtekintette 14385 idők óta 05.01.2022.