Apartmanok SaskinjaŠolta Maslinica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Maslinica halászfalu új részén található Saskinja házban, közvetlenül egy gyönyörű kavicsos strand mellett található 4 gyönyörűen berendezett apartman és egy tágas apartman az 1. emeleten, nagy terasszal, mindegyik nyugat felé, gyönyörű kilátással a tengerre. és Maslinica előtti szigetek. Minden apartmanhoz tartozik egy terasz, ahonnan megcsodálhatja a sziget legszebb naplementét. A ház mellett fenyőfák árnyékában van egy udvar parkolóhelyekkel. A vendégek a kertben grillezőt is használhatnak. A központba piaccal, tavernákkal, pizzériákkal és éttermekkel, amelyek közül néhány magas színvonalú (a Martinis Marchi kastély étterme híres horvát és csúcsborokat kínál a világ minden tájáról), mindössze tizenöt percnyi séta van a tengerparton. Ha egyedül szeretne lenni, ússzon vagy kajakozzon Saskinja vagy Polebrnjak szigetére, amelyek mindössze 15 percre vannak a strandtól. A homokot kedvelők számára a homokos strand a szomszédos öbölben található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Végtakarítás: 30 € AP1-AP4 apartmanok esetén Idegenforgalmi adó: az árban benne van
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Javasoljuk, hogy kössön biztosítást arra az esetre, ha le kell mondanod az utazást, mert az ünnep előtti utolsó 4 hét lemondása esetén a tulajdonost a szerződés 80%-a illeti meg. 4 hét letelte előtti lemondás esetén az előleget, azaz a megállapodás szerinti összeg 30%-át megtartjuk. Ha a világjárvány veszélye miatt az érkezés nem megengedett vagy lehetséges, vagy az érkezés túl kockázatos, Soltán kedvezőtlenebb a helyzet, mint az érkezési országban, a foglalást érkezés előtt 14 nappal lemondhatja. a befizetett összeg 100%-ának visszatérítését.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 9 km
  • Gyógyszertár: 9 km
  • Bank: 11 km
  • Posta: 9 km
  • Benzinkút: 11 km
  • Buszmegálló: 400 m
  • Repülőtér: 29 km
  • Marina: 600 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
. Kerékpár és kajak kölcsönzés vendégeink számára kedvezményesen. Lehetőség van hajókirándulások megszervezésére Trogirba, hajókirándulások Solta környékén, kirándulások a Krka-vízesésekhez, szervezett városnézés a Diocletianus-palotában és Splitben, rafting a Cetina folyón, mindezt Maslinica helyi irodán keresztül.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Saskinja
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Gorenja vas, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Remek lakás

Már negyedik éve nyaralunk Zlatkóval és Ankicával. Kiváló elhelyezkedés és apartman, közel a tengerhez, minden nagyszerű.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mokronog, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Távozás 2023

Családunkkal már 6 éve vagyunk ezekben az apartmanokban, és jövőre is megyünk.Ajánlottuk más ismerősöknek is, akik szívesen mennek nyaralni és nagyon elégedettek.Nagyon elégedettek vagyunk a korrekt kapcsolat Zlatko és Ankica tulajdonosokkal, akik nagyon rugalmasak és segítőkészek. Nagyon ajánlott!!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
herbsleben, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Vakáció

Tiszta kikapcsolódás itt nyaralni. Nagyon kedves és barátságos házigazdák nagyon segítőkészek. A lakás nagyon tiszta és szépen berendezett. A gyönyörű Adriai-tenger közvetlenül a küszöbön. Nagyon ajánlott, hogy kellemes és pihentető nyaralást töltöttünk el. Nagyon szépen köszönöm

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zlatko Burić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Mentem vissza a szigetre, az én gyerekkori feleségével 30 év után a lakóhely Berlinben. Nagy örömmel és kíváncsisággal már házigazdája tizenhat vendégek az egész Európában. Amellett, hogy dolgozik a vendégek és a jó minőségű olívaolaj, környezetvédelmi tanúsítása, valamint a különféle lekvárok és likőrök. Bízunk benne, hogy látni!

Apartmanok Saskinja lista már megtekintette 81305 idők óta 07.12.2014.