Nyaralóház FilipčićŠolta Maslinica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.210 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šolta Maslinica és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Hozd el az egész családot erre a nagyszerű szállásra, ahol sok hely van a szórakozásra. Csendes környéken találhatóunk, így könnyen elérhetők az éttermek, strandok és kávézók, valamint a vakáció alatti pihenésre vágyik. Élvezd! Az apartmanokban van egy szoba két ággyal és egy nappali ággyá alakítható kanapéval. A konyhában minden szükséges eszköz megtalálható az ételek elkészítéséhez, a nagy, árnyékos terasz pedig remek teret biztosít a szabadtéri étkezéshez, pihenéshez. Kiegészítő a C apartmanhoz: A lakásban van egy szoba két ággyal és két nagy nappali ággyá alakítható kanapékkal. Két fürdőszoba áll rendelkezésre. A konyhában minden szükséges eszköz megtalálható az ételek elkészítéséhez, a nagy, árnyékos terasz pedig remek teret biztosít a szabadtéri étkezéshez, pihenéshez. Az erkélyről pedig leírhatatlan a kilátás

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A strand 100 m-re van, az összes strand kb. Az üzlet a város központjában található, ami kb 15 perces sétával elérhető. A Split-Rogač kompjárat egész nap elérhető, majd Rogačtól 10 percnyi autóút van az apartmanig, de a lakásba érve már nem kell autót vezetni, mert gyalog mindent megtehetsz. , esetleg ha a sziget más helyeit is meg szeretné látogatni.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 100 m
  • Marina: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégek az egész apartmant használhatják; szoba, nappali, étkező, fürdőszoba és konyha. Külön bejárata van a lakásnak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Filipčić
Josip Radičević
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Filipčić lista már megtekintette 3202 idők óta 10.03.2023.