Apartman ZagaBrač Milna - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.267 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen felszerelt apartman csendes öbölben, Osibova, 15 perc. egy mérföldnyire vagy pár perc autóval, a tenger mellett. Maga az objektum körül erdők, apró kertek szezonális növényzet, valamint virágoskert. Egy 35 négyzetes terasz, egy nagy kerek asztal, egy TV-szék, két fotel, egy kis asztallal (étkező és nappali kombinációja). A 25 m2-es teraszon, az apartman előtt egy kis pad és két szék található. A lépcsőn egy szabadtéri zuhany. A tengerparton van egy kis asztal, egy paddal két kanapéval és egy napernyővel. Kellemes tartózkodást kívánunk Önnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A kifizetés készpénzben történik a bejelentkezéskor 20% -kal csökkentve Több mint 4 felnőtt számára minden egyes letét 10 € / nap. Érkezés 14:00 óra és távozás 09:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.8 km
  • Bank: 18 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 18 km
  • Nemzeti park: 9 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Mivel szeretjük a halat és a vendégeket díjmentesen kezeljük, a grill tartalmazza az árát A part mentén olyan öblök vannak, ahol meg lehet ragadni a hajót, amelyért nem fizetünk díjat. Ha egy vendég akarja, akkor hajónkhoz hajóinkat el tudjuk látogatni az öbölbe, és ha halászati ​​engedélyük van és halászunk. Valójában minden vendégnek szüksége van, és segíthetünk abban, hogy segíteni tudunk. Van egy kisebb műanyag tálca, amelyet a gyerekek használhatnak (a lapátokon), ha szüleik megengedik.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Zaga
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sinj, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Csodálatos öböl és csodálatos házigazdák

A szállás tiszta volt és mindent felszerelt, amire szüksége van a nyaraláshoz. A mólóról kilátás nyílik az egész öbölre, amely gyönyörű és megfelelő hely a kikapcsolódásra. A házigazdák még szebbé tették a tartózkodásunkat, Zaga néni a konyhájának különlegességeivel kezelt minket, és Mladen Barba hajózás közben megmutatta nekünk az öbölben (köszönöm). Reméljük, hogy lehetőségeink leszünk ismét élvezni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Vrcani

Nagyon köszönöm a kedves szavakat, azt hiszem, hogy te vagy újra meglátjuk egy kis nyárot. Kedves és jó vendégek voltál Üdvözlettel Zaga és Mladen

Rijeka, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Pihenés a test és a lélek számára

Csodálatos időnk volt, mindenkinek, aki szereti a békét, azt ajánlom, hogy a fenyő illata és a tenger hangja legyen. Visszatérünk egy másik alkalomra. Nagyon köszönöm Zaga néninek és Mladennek

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Matei

Köszönjük kedves szavait, köszönjük kedves kedvesét, csendes és rendezett vendégek. Rövid tartózkodás (kirándulások) miatt mások tartozunk neked néhány házi ínyenc specialitással. Ezt egy másik alkalommal javítottuk meg. Üdvözlettel Zaga és Mladen új üléséig

RUŠE, Szlovénia
Nagyon jó (4/5) Maradt Stúdió, Július 2020
Nyugtató ünnep

A lakás mindent megtalál, amire szükség van egy gondtalan nyaraláshoz a tengeren. A tengerparton van, és saját strandot kínál, ahol tömeg nélkül élvezheti a békét. Éjszaka béke és csend van, amelyet a tenger természetes hangjai vesznek körül, és napközben a tücskök hangjai, a tenger és a fenyők illata kíséri őket. Milna központjába egy kellemes ösvény vezet, amelyet olajfaligetek vesznek körül. Mindenkinek ajánlom, aki igazán békés és nyugodt nyaralást akar a tenger mellett. A lakás tulajdonosai nagyon barátságosak és vendégszeretőek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Denis és Tiana

Örülünk, hogy kellemes nyaralást töltött velünk és hogy megtapasztalta a természet minden előnyeit a tenger mellett. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, és hisszük ismét találkozunk ugyanabban a helyen. Minden jót kívánunk és ismét köszönöm Kedves hozzáállásod Szeretettel fogadja Zaga és Mladen szívélyes üdvözletét.

Mutasd meg az összes véleményt
Zaga Radman Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Olasz,
Többet a tulajdonos

Jó napot. Magamról írni a legnehezebb, ezért kihagyom, és azt kívánom, hogy érezze jól magát a lakásomban, és maradjon kellemes emlék az itt tartózkodása, és úgy bánjak veled, ahogy szeretném, ha valaki hasonló helyzetben bánna. nekem. Hamarosan találkozunk, és üdvözlettel Zag

Apartman Zaga lista már megtekintette 49536 idők óta 20.05.2014.