Apartman AmaliaMurter - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 11.637 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman Murter szigetén, Murter városában található. A szárazfölddel híd köti össze, mely teljes mértékben biztosítja a közlekedési kommunikációt. A lakás egy frissen felújított házban található, területe 50 m2. Az apartman maximum 3 fő (2+1) elszállásolására alkalmas. Ez egy csendes utcában található ház első emelete, így békét és diszkréciót kínál egy kellemes nyaraláshoz. Konyha/étkező/nappali, hálószoba, fürdőszoba és tengerre néző erkély található benne. A hálószobában egy franciaágy (160x200cm), a nappaliban pedig egy kényelmes kanapé található. Fel van szerelve minden háztartási géppel, 4k Android és műholdas televízióval, internettel (Wi-Fi), klímával és videóval megfigyelt parkolóhellyel. Mosógép áll rendelkezésre, hogy a ruha tisztán tartsa az apartmanunkban való tartózkodása alatt. Az épületet nem dohányzók számára tervezték, de van egy erkély, ahol a dohányzás megengedett. Nagy figyelmet fordítunk a lakás karbantartására.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az idegenforgalmi adót a szállás ára tartalmazza! A foglalás biztosításához a teljes ár 20%-át előlegként közvetlenül a szállásadónak, a fennmaradó 80%-ot pedig a szálláshelyre érkezéskor kell befizetni. A vendég a tartózkodás utolsó napján 10:00 óráig köteles elhagyni a szálláshelyet, hogy biztosítsa a következő vendég 15:00 órától történő fogadását. Érkezéskor a vendég 100 euró pénzbeli letétet köteles letétbe helyezni kár esetére, ha nincs kár, a megadott összeget visszajárja a vendég Fizetési módok: Készpénz (érkezéskor) Banki átutalás (internet banki)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Lemondási feltételek - ingyenes lemondás - érkezés előtt 15 nappal
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Buszmegálló: 900 m
  • Repülőtér: 45 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Nemzeti park: 12 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Amalia
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Svit, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Január 1970
Csodálatos nyaralás

Köszönjük a csodálatos nyaralást az Amália Apartmanban. Júliusban voltunk, és annyira elégedettek voltunk, hogy szeptemberben újra visszatértünk. A szállás gyönyörű, hihetetlenül tiszta, újszerű, csodálatos fogadtatással, és a szállásadó mindig elérhető, kedves és kedves. Viszlát.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Melbourne, Ausztrália
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2022
Jobb gazdát keresel? Nincs senki...

Mindenki azt nézi, amikor nyaralni néz, tudod: Remek idő – Horvátország megvan Nagyszerű óceán – Murtert választották, rengeteg stranddal, tiszta vízzel, a vágytól, hogy megigya Fod - Sok nagyszerű étterem Murterben és környékén előkelő, de elfogadható árakkal Mindezt általában megtaláltad a nyaraláson DE sokszor idegesíti az embereket az a hely, ahol tartózkodik vagy bérel. Hé, emberek... ezen a nyáron a gazdánk Ljubica Kozul asszonyt nevezte el álmainkból. Olyan udvarias, barátságos és olyan dolgokat nyújt, amire soha nem számítasz. Tökéletes tisztaság és minden nap, minden nap cserélik az ágyneműt és a törölközőket. Olyan diszkrét, de mindig ott van, amikor szüksége van rá. Az apartman pedig gyakorlatilag új, nagyon modern belsővel és TV-vel, rengeteg műhold műsorral. Annyiszor jártunk már az Adriai-tenger partján és Dalmáciában, de ez a 2022-es év életünk egyik legjobbja marad. Joe és Lily Melbourne-ből

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Zabok , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2022
Maradjon 2022 nyarán

Jól szórakoztunk. Murter gyönyörű, a lakás és a tulajdonos rendkívüli. Minden új, jó helyen van, a tulajdonos rendkívül kedves és barátságos. Bárkinek ajánlom. Üdvözlettel, Vedran Pevec

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ljubica Kožul Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Német,
Apartman Amalia lista már megtekintette 24661 idők óta 25.02.2022.