Apartmanok FrankaMurter - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 13.170 / éj
Vendég értékelés alapuló 14 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Gyönyörű, újonnan berendezett apartmanok légkondicionálóval, ingyenes wifivel, egy/két hálószobával, fürdőszobával, konyhával, étkezővel, nappalival (kétszemélyes/háromszemélyes kanapéval) és tengerre néző nagy terasszal. Csendes utcában található, ideális gyermekes családok számára. Kültéri zuhanyzó (a strandon) és szabadtéri grill áll a vendégek rendelkezésére. Parkolás a létesítmény mellett biztosított. Az épülettel szemben az utca túloldalán kavicsos és sziklás strand található árnyékkal. Az ingatlantól 5-10 perces sétával elérhető egy homokos strand kiegészítő létesítményekkel (úszómedence csúszdákkal, aquapark...), bárokkal, éttermekkel. A közelben egy jól felszerelt szupermarket található. Az A1-es autópálya pirovaci lehajtójától mindössze félórányira található Murter sziget ideális elhelyezkedésével lehetővé teszi a sziget összes természeti és kulturális nevezetességének, gasztronómiai finomságának megismerését. Szintén remek kiindulópont Šibenik városának és környékének, a Kornati és a Krka folyó nemzeti parkjainak, a Zrmanja folyó kanyonjának, valamint a Vrana-tó és Telašćica natúrparkjainak megismeréséhez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az éjszakai tartózkodás időponttól függően 85-140 euró. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, az áram- és vízfogyasztást, az ágynemű-, törölközőcserét és az apartman végtakarítását. A foglalás visszaigazolása 30% előleg befizetésével történik. Az egyenleg a szolgáltatás teljes összegéig befizethető a számlára az érkezés napján vagy közvetlenül érkezéskor. Érkezés 14 órától. Indulás 10 óráig. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 65 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 22 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmaz egy üdvözlőitalt és friss hideg gyümölcsöt, piperecikkeket és háztartási cikkeket. Hajszárító, kávéfőző, vízforraló áll rendelkezésre. Ha kisgyerekekkel érkezik, biztosítunk egy kiságyat és egy babaetetőt. Az apartmanban két nyugágy található, amelyek a strandon vagy a teraszon pihenhetnek. Látogatási javaslatok: a Kornati és a Krka nemzeti parkok, a Zrmanja folyó kanyonja és a Vrana-tó és a Telašćica natúrparkok. A sziget ideális az érintetlen természetben való túrázáshoz, kerékpározáshoz és a helyi finomságok megkóstolásához.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Franka
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 14 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Košice, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Szép és csendes.

A lakás modern, tökéletesen felszerelt, tiszta, illatos. Hangulatos terasz nyugágyakkal és illatos rozmaringbokorral. Parkolás a ház mellett. Strand napozóágyakkal. Lehetősége van a fenyőfák árnyékában vagy közvetlenül a víz mellett pihenni. A tulajdonosok hozzáállása: Martina asszony és édesanyja vendégszerető és kedves. Minden kérdésünkre és kérésünkre azonnal válaszoltak. Maximálisan élveztük tartózkodásunkat. Biztosan visszatérünk. Köszönjük.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Gniezno, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Szeptember 2023
Hvala Ana

Fantasztikus nyaralás, mindennel felszerelt apartman, nagyon tiszta, közel a tengerhez, Ana nagyon segítőkész, mosolygós és kedves. Mindenkinek ajánljuk, szívesen visszatérünk. Köszönöm! Üdvözlettel: Ana! Monika, Gosia, Juliusz, Tomasz Szeptember. 2023

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Szép lakás, remek elhelyezkedés

A lakás modern, szép, rendezett, tiszta, jól és minőségi bútorokkal berendezett. A teraszon két nyugágy is rendelkezésre áll. Az apartman elhelyezkedése kiváló, első sor a tengertől. A tengerparton zuhanyzó is található. A tulajdonosok kellemesek, barátságosak és bármire rendelkezésre állnak, amire a vendégnek szüksége lehet. Nagyon ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Martina Poznić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén,
Apartmanok Franka lista már megtekintette 44383 idők óta 07.05.2019.