Apartman Plavo MoreŠolta Nečujam - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.722 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šolta Nečujam és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A lakás 3 éve teljes körűen fel lett újítva. Mindössze 2 percnyi sétára van a kavicsos strandtól, így alkalmas kicsiknek és nagyoknak, valamint gyermekes családoknak. Közvetlenül a strand mellett van 2 medence (nagy mély, kicsi a kisebb gyerekeknek), és a medencék INGYENESek. Vannak kávézói, éttermei, péksége, szupermarketje... Tényleg minden. A lakás két szintes: FÖLDSZINT: Konyha/étkező, 2 hálószoba (1 nagyobb szoba franciaággyal és 1 kisebb emeletes ággyal + 1 pótágy szükség esetén). A fürdőszoba teljesen felszerelt; WC, zuhanyzó, bidé, mosdó. Két különálló külső tér található. Egy kis terasz asztallal és székekkel és egy másik nagyobb tér, ahol egy nagyobb asztal, székek, nyugágy és grillező található. Kültéri csappal is rendelkezünk. LOFT Szoba franciaággyal ugyanabban a szobában van légkondicionáló, műholdas TV. Fürdőszoba teljesen felszerelt; WC, zuhanyzó, bidé, mosdó. Összesen 6 + 1 ágy, 2 fürdőszoba, 3 hálószoba.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Háziállat nem megengedett. A foglalás e-mailben történik. A minimális bérleti idő 7 nap. A bérleti díj a létszám és az időszak függvényében változik. A végső foglalást előleg fizetésével kell visszaigazolni, a többit készpénzben kell kifizetni az apartmanba érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 80 m
  • Benzinkút: 9 km
  • Buszmegálló: 100 m
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 20 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Apartmanunk a gyönyörű Solta szigeten, a Necujam-öbölben található. Az Apartments Necujam turisztikai komplexum része. SOLTA SZIGET Split városával szemben található. Egy óra komppal és körülbelül fél óra katamaránnal. Szállást keres a tenger mellett, zöldellő és árnyékos környezetben, és testnek és léleknek egy nyaralást? Megtaláltad a számodra megfelelő helyet! Ha eljön hozzánk, szeretettel és vendégszeretettel fogadja Önt!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Plavo More
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Maribor, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Augusztus 2021
Fantasztikus!

A lakás nagyon kényelmes egy olyan nagy család számára, mint a miénk. Minden benne van, amire szüksége van! Nagyon jó az elhelyezkedése, minden egy helyen! Nagyon szép volt nekünk. Ajánlom! Köszönöm!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Bologna, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Július 2021
Nagyszerű nyaralás!

Érkezéskor az apartman tökéletes állapotban volt és nagyon tiszta. A hely lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt elérje a strandot, valamint a kisboltot. A tengerparti bárban reggelit vagy harapnivalót szolgálnak fel, a helyszín pedig a tenger melletti vacsorát is lehetővé teszi. A tulajdonos mindig nagyon barátságos és hajlandó meghallgatni igényeinket és kétségeinket. Mindenképpen ki kell próbálni!!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
varazdin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+1, Június 2021
Kellemes lakás és hangulat

Alkalmas egy családnak vagy 2 kisebb családnak 2 fürdőszobához, grillteraszok stb. Elé. A belső tér tiszta és rendezett.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Fani Berna Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Apartman Plavo More lista már megtekintette 37062 idők óta 13.10.2014.