Apartman Idi Pa VidiNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.233 / éj
Detailed description

JÓ ÜNNEPEKET KÍVÁNOK 2024-BEN!! A "Go and See" apartman Vrsiben található, Nin közelében (távolság 4 km), míg Zadar távolsága 23 km. 2,5 óra autóútra Zágrábtól. 2 külön bejáratú apartmant kínálunk. Vrsi településen 14 strand található, míg a legközelebbi strand 300 m-re található Vrsiben a strandok többnyire homokosak és kavicsosak (a leghíresebb strand Ričin közelében található). pékség, éttermek, hentesbolt és vidámpark. A ház zsákutcában található, parkosított füves udvarral, szabadtéri zuhanyzóval, grillezővel a vendégek rendelkezésére áll. Az emeleti, két szintre osztott apartman teraszos nappalival rendelkezik, kilátással a tengerre. Az első szinten 2 hálószoba (amelyből az egyik franciaágyas, a második erkélyes szoba emeletes ággyal (2 ággyal) és egy fürdőszoba található, míg az apartman galériáján található a 3. hálószoba (amelyben franciaágy található) és egy pótágy 1 felnőtt részére és saját WC).Az apartman maximum 7 fő elszállásolására alkalmas.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
30%-os előleg fizetése kötelező. Az utakon és autópályákon kialakuló torlódások elkerülése érdekében a legideálisabb érkezési időpont az, hogy a vendégek hétfőnként érkezzenek. A lakásba való belépés mindig 11 órakor, a lakás elhagyása pedig 9 órakor történik. Ha a vendégek korán érkeznek, kávéval várják őket, amíg ki nem takarítják. Mindig szívesen. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot Watsapon és Viberen a 00385 98 479 995 számon. Köszönöm!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetésére haláleset vagy baleset bizonyítéka esetén van lehetőség. A LAKÁS SZABAD, várjuk megkereséseiket. Köszönjük az érdeklődést.
Távolságok
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 100 m
  • Repülőtér: 23 km
  • Disco club: 900 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
APARTMAN SLOBODAN Minden vendéget szeretettel várunk, üdvözlőitallal és kávéval várjuk. Kínálunk 3 kerékpárt, melyek bérelhetők és körbevezethetők a környéken. Különösen kedvező árakat kínálunk minden vendégünk számára, aki júniusban használja az apartmant. Ha kevesebb tagú család választja a lakást, megegyezünk a lakáshasználat árában. A második lakás 3+1 fős kisebb, vasalótól hajszárítótól mosogatógépig, mosógépig teljesen felszerelt külön bejárattal. Udvar grillezővel és kültéri napelemes zuhanyzóval mindenki számára elérhető Mivel a lakás egy zsákutcában van, így az udvar ideális a gyerekek számára. A júniusi és szeptemberi lakásárak kedvezőbbek. Mindenben értsünk egyet
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Idi Pa Vidi
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vinko Laštro
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Nagyon kommunikatív és vendégszerető házigazdák vagyunk, minden találkozásra szeretettel várunk és nagy szeretettel várjuk a nagycsaládosokat. Főleg gyerekeknek és fiataloknak.

Apartman Idi Pa Vidi lista már megtekintette 6940 idők óta 18.05.2023.