Apartman MarinoNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 12.499 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

5 fős apartman a ház földszintjén Vrsi Zukve községben külön bejárattal és terasszal. Az 56 m2-es apartman a következőkből áll: 3 hálószoba (1. szoba: nagy franciaágy, négyszárnyú gardrób, kiságy; 2. szoba: két egyszemélyes ágy, dupla szekrény, íróasztal; 3. szoba: egyszemélyes ágy, gardrób), nappali 6 személyes asztal, ülőgarnitúra és LED TV, új konyha beépített gépekkel (főzőlap, sütő, mosogatógép), kombinált hűtő-fagyasztó, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító; új fürdőszoba zuhanyzóval és szabadtéri fedett terasz asztallal és székekkel természetes árnyékban. A ház 380 m2-es telken található, csendes, zöldövezetben, forgalomtól távol. Parkolóhely az árnyékban és grill az udvarban. A kültéri zuhanyzó és az udvar használata. A homokos strand távolsága 450 m. WiFi elérhető

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a tartózkodás teljes összegének 50%-át banki átutalással előre kell fizetni folyószámlára. Az IBAN számlaszámról és a szám hívásáról e-mailben küldjük el az értesítést. A kifizetett foglalásról visszaigazolást küldünk. A fennmaradó összeget a szállás árának teljes összegéig érkezéskor készpénzben vagy banki átutalással kell kifizetni, melynek során megtörténik az üdülés regisztrációja és a számla kiállítása. Az apartmanba való belépés (bejelentkezés) 13 órától, a távozás ideje (kijelentkezés) 10 óráig tart az apartman takarítása és fertőtlenítése miatt. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót és a légkondicionálást. Háziállat nem hozható a lakásba. A lakásban dohányozni tilos.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A foglalás lemondása esetén az előleg visszafizetésére van lehetőség, amennyiben a foglalást az érkezés előtt 30 vagy több nappal mondják le. Az érkezést követő 30 napon belül lemondott foglalások esetén a visszatérítés nem lehetséges.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 3 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Parkolás a bekerített udvarban, árnyékban megoldott. A vendégek rendelkezésére áll a kerti grill (sütő), a kertben meleg vizes zuhany, valamint a kerékpárok (5 db) A helyről prospektusok, térképek, térképek elérhetőek. Kirándulások szervezésének lehetősége, strandok vagy látnivalók helyszíneinek ajánlása.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marino
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
nin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Július 2023
egy lakás

Minden nagyszerű volt, a tulajdonos barátságos és kedves, az apartman pedig elég tágas, csendes helyen, közel a strandhoz.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Humenné, Szlovákia
Nagyon jó (4/5) Maradt A3+2, Július 2023
Nagyon jó

A szállás egy csendes utcában található. Ugyanakkor közel mindenhez, amit szeretünk Ninben és a környéken. A házigazdák barátságosak és készek segíteni. Tudnak tanácsot adni a látnivalókról, vagy csak beszélgetni. Szívesen adtak kölcsön biciklit. Számíthattunk rájuk. A lakás tiszta volt, minden működőképes, nem volt kellemetlen meglepetés. Parkolás az udvarban, a fügefa alatt volt. Röviden: egyszerűen elégedettek voltunk. Köszönöm.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Legnica, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Július 2023
Kiváló!

Nagyon ajánljuk az apartmant egy csendes környéken, rövid távolságra a városi strandtól, könnyen elérhetőek az északi horvát látnivalók, mint a Krka vagy a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkok, a szép családi homokos strandok vagy a kisebb, érintetlen öblök. A házigazdák barátságosak és nagyon segítőkészek, készek tanácsot adni a látnivalókról vagy csak beszélgetni. Bármikor számíthattunk rájuk. Az apartman tiszta volt, jól felszerelt, a klíma tökéletesen működött. Igazán csodálatos nyári vakációt töltöttünk Horvátországban, reméljük jövőre visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Marino V
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, testvérpár vagyunk, akik már nagyon várjuk érkezésüket és kellemes időtöltést kívánunk apartmanunkban. Hogy olyan jól érezze magát benne, mint otthon, és kellemes emlék legyen ez az éves nyaralás. Minden kérdéssel állunk rendelkezésére, és kellemes nyaralást kívánunk. Üdvözöljük!

Apartman Marino lista már megtekintette 6978 idők óta 28.02.2023.