Apartmanok NadaNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.503 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanok egy új, önálló családi ház első emeletén, csendes utcában találhatóak, saját parkolóval, zöldövezettel. Légkondicionálással és wifivel felszereltek. A ház 40 m-re van a parttól és a strandtól. APA1 - kétszobás apartman két külön hálószobával, egy nappali konyhával, egy WC-vel és mosógéppel felszerelt fürdőszobával, valamint egy 22 m2-es terasszal. Az egyik hálószobában egy franciaágy, a másikban pedig két egyszemélyes ágy található. A nappaliban kanapé, komód és TV található. Az apartman minden szobájából a tengerre nyílik kilátás. A konyhában minden megtalálható, ami a főzéshez szükséges: edények, 4x indukciós tűzhely, mikrohullámú sütő, mosogatógép, vízmelegítő, hűtőszekrény fagyasztóval. Az APA2 - egyszobás apartman egy franciaággyal felszerelt hálószobát, egy konyhát nappalival, egy fürdőszobát WC-vel, egy mosógépet és egy tengerre néző erkélyt tartalmaz. A nappaliban kanapé, gardrób, komód és TV található. A konyhában minden megtalálható, ami a főzéshez szükséges: edények, 2x indukciós tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény fagyasztóval.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Várom a találkozást, szeretnék egy kellemes otthont kínálni. Várom érkezését 14 óra után a megbeszélt időpontban, indulását (sajnos) 10 óráig. Erősítse meg a foglalást 30% előleg befizetésével a számlára, a többit pedig a lakás átvételekor. A lakást a szezonban (július, augusztus), általában szombattól szombatig bérlik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 50 m
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 18 km
  • Repülőtér: 27 km
  • Marina: 60 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Kaszinó: 4 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartman közelében bolt (50 m), piac (200 m), számos étterem, pizzéria és bár található. Ha nem akar főzni, rendelhet házhoz készételt. A fiatalok szórakoztatására vízi park játszótérrel (40 m), vidámpark (300 m). A part mentén bódékkal ellátott sétány, játszótér és rekreációs sarok található. A sétány sűrű fenyvesbe vezet, "vad" strandokkal, amelyek számos kikapcsolódási és kikapcsolódási lehetőséget is kínálnak (búvárkodás, kocogás, kerékpározás, séta vagy fenyőfák árnyékában fekvés...). A tágabb területen 34 km különböző strandok találhatók - homokos, kavicsos, sziklás, sok rejtett öböl és árnyék a fenyőerdőben. A közeli Nin egy ókori városként ismert, ahol római maradványok találhatók, és vannak olyan területek, ahol gyógyító iszap található a sárkányhajózáshoz. A tágabb területen jól karbantartott kerékpárutak találhatók. Nálunk szervezünk kirándulásokat a Kornati, Telaščica, Zrmanja, Paklenica Nemzeti Parkba, valamint rövidebb kirándulásokat a környékre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nada
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Žilina , Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2023
Mint otthon

A szállás fantasztikus volt, otthon éreztük magunkat, minden új illatú, pár lépésre volt a tenger és minden reggel gyönyörű kilátás nyílt rá a teraszról, tényleg nem maradtunk le semmiről. Még a tartózkodásunkat is meghosszabbítottuk. A házigazdák - férj és feleség - barátságosak, vendégszeretőek voltak, és az első pillanattól kezdve készek voltak segíteni és bármiről beszélni. A ház asszonya csodálatosan főz és süt, a ház embere pedig szívében kertész. Szívünkhöz közel állt itt, és boldogok leszünk, ha újra visszatérhetünk ide és megölelhetjük őket. Üdvözlettel: Darček, Lili és Pali Szia Lora.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2023
Erősen ajánlott!

Abszolút bingó! Nagyon jó tapasztalat. A tulajdonosok nagyon vendégszeretőek. Igazi ritkaság. Mindkét lakás tiszta és nagyon színvonalas. Mindenkinek ajánlom, aki békés és minőségi nyaralást keres. 10/10 tőlem.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Lažiště, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2023
Elégedettség

A szállás a leírásnak megfelelő, minden újszerű, tiszta A tulajdonosok nagyon kedvesek, mindenben tudnak segíteni Boltok, kis piac és éttermek gyalogosan is elérhetők

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Nada Zebec Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Német, Szlovén, Lengyel,
Többet a tulajdonos

Az oktatási munka után aktív nyugdíjas szeretnék maradni. A lakásbérlés mellett bioenergetikai kezeléssel is foglalkozom. Szeretem a tengert, szeretem az embereket, szeretem a társasági életet.

Apartmanok Nada lista már megtekintette 41080 idők óta 21.06.2014.