Apartman NenaNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman Nena található csendes turisztikai falu Zukve található, a környéken a között, a történelmi város, Nin és a falu Vrsi. Ez magában foglalja az egész emeleten 56m2, van internet és légkondicionáló. Ez nagyon kényelmes. Ez egy nagy nappali étkezővel és konyhával, hálószoba szekrények, egy dupla ágy és a másik két 2 egyszemélyes ággyal. A konyhában teljes tartozékok előkészítésével és evés étkezést, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, fagyasztó, kávéfőző, tűzhely 2 gáz és 2 elektromos autó és egy elektromos sütőt. Fürdőszoba WC-vel és zuhanyzóval. A bejárat a lakás egy terasz 12m2, felszerelt asztal és szék, és védve a nap napellenzőt. A vendégek már biztosított két helyen parkoló. Betonozott strand 80 m, kavicsos 300m homokos 600 m. A környéken a boltban. Zukve található 2 km-re a Nina, 5 km-re a kemping Zaton, 19 km-re Zadar, és 1 órás autóútra található a nemzeti parkok (Krka, Kornati, Paklenica.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Légkondicionáló és internet is rendelkezésre áll. Helyfoglalás megerősíti fizet 25% -ának, a bankszámla a bank. Érkezési idő 14 óra után. Indulási idő akár 10 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 27 km
  • Vasútállomás: 27 km
  • Repülőtér: 55 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Nena
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nordrhein-Westfalen - Gelsenkirchen, Németország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4+2, Augusztus 2021
Nena

Nagyszerű, osztályos apartman, amire szüksége van, három strand (beton, csók, homok) gyalogosan! Pékség + élelmiszerbolt + gyümölcs- és zöldségállvány kb. 70 m, nagyon kedves tulajdonos, gyönyörű csendes környezet, Nin központ 3 km -25 perc gyalog, pizza, halételek, étterem párhuzamos utca 100 m. Nagyszerű nyaralóhely, 28 km Zára minden vásárlási lehetőség, étterem, diszkó, tengeri orgona, gyönyörű óváros. Ismét örömmel !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Bayern - Alzenau, Németország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4+2, Augusztus 2021
Nagy nyaralás

A szállásadó nagyon barátságos és segítőkész volt. Gyakran adtak házi sütésű finomságokat és gyümölcsöket! Maga a ház elegendő volt, elegendő tárolóhely / szekrény. Apró kritikák lehetnek a műanyag asztal a teraszon, nem túl stabil és nem alkalmas több mint 3 ember számára, nincs mosogatógép és mosógép. Egyébként kellemes hely egy rövid nyaraláshoz.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Wilkowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Nena, Augusztus 2017
Nagy lakás.

łaśnie vissza egy nyaralást töltött a lakásban Nena. Nagyon elégedettek vagyunk. A lakás úgy néz ki, mint a képeken. Ez nagy. Ez három hálószoba, egy nappali, konyha és fürdőszoba. Apartman szomszédos terasz, amely a napellenző is terjed (ponyva). A teraszon asztal és székek. Szúnyogháló az ablakokon, és nem a rovar nem lesz benne. Egy nagy szoba, amely hatékony és fontos a tiszta légkondicionálót. Internet zökkenőmentesen működik. A lakás fel van szerelve minden szükséges kényelmes élet. Az első hálószobában egy nagy franciaágy, a másik két két egyszemélyes ággyal. Ezért, 6 ágy és egy nagy kanapé a nappaliban. Minden funkcionális szekrény akasztók, polcok és fiókok. Akkor eltemetni minden importált dolgokat, mert sok helyet. Konyha felszerelt, minden szükséges a főzéshez. Gáz és elektromos tűzhely, nagy hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és kávéfőző (a papír szűrő - szűrő a szekrényben). Ehhez edények, fazekak, lábasok, szűrő, evőeszközök, üvegnyitók, stb konyhában otthon. Most a helyről. Közel a tengerhez. A kimenet a beton deptaczek (kocsi könnyen eléri a strand), ahol azok csökkenő a tenger. Szó szerint több tíz méter tovább a jobb oldalon van egy gyönyörű strand aprókavicsos és homokos tengerfenéken. Beach fagylaltozó és felszerelések kiadó. Ez volt a kedvenc strand, mert a tág teret teljesen kövek nélkül, mintha valaki tisztítani a részét a tenger. Akkor nem lakik a parton, csak hogy menjen tovább. Ott lesz talál éttermek, fagylaltozók és bárokban. A másik homokos strand egy kicsit tovább, a bal oldalon a kijárat a tengerhez. Bal is kell irányítani akarnak jönni deptaczku található a tengerparti étteremben. Ez közel van. Ott lehet enni jó pizza és egyéb ételek. Az árak nagyon kedvező. A régi város (szép) kb. 2 km-re. Csak abban az időben egy esti sétát. Úgy vélem, hogy a lakás a szó szoros értelmében néhány lépésre a pékség és bolt. Van is egy istálló gyümölcsök és zöldségek. Továbbá a pékség értékesítési finom fagylalt gombot. A legolcsóbb az egész Nin és véleményem szerint a legfinomabb. A tulajdonos nagyon kedves és barátságos. Üdvözlet.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Bojan,Nena Dautović Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Orosz,
Apartman Nena lista már megtekintette 48406 idők óta 15.06.2015.