Apartman Sunny PlaceNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 13.737 / éj
Detailed description

Kedves Vendégeink egy teljesen és modern berendezésű, 75 m2-es apartmanban várják Önt, melyben két hálószoba, konyha, fürdőszoba és egy nagy terasz található, kilátással a tengerre és a kertre. Az apartman mindössze 70 méterre van a tengertől, ami kevesebb, mint 1 perc. A strand betonozott, kicsit odébb pedig egy homokos strand is található napernyőkkel, ami ideális a gyerekek számára. Egy hosszú és fárasztó utazás után a lakásban egy apró figyelemre méltó jel fogad, ami remélhetőleg felfrissít. A lakás korszerűen felszerelt, a közelmúltban vásárolt új eszközökkel, és a következőket tartalmazza: klíma, wi-fi, okostévé Netflix és Disney+ szolgáltatással, mosogatógép, vízforraló, mikrohullámú sütő. Ön lesz az első vendég, aki használja az új készülékeket. A szálláshelyen belül saját parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A vendégek rendelkezésére áll egy grillezős udvar is. Az apartman ideális gyermekes családok számára. Lehetőség van a vendégek INGYENES felvételére a repülőtéren vagy a buszpályaudvaron. A felső apartman a vendégek számára van fenntartva, míg a tulajdonosok az alsóban maradnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezés 16 órától vagy előre egyeztetett időpontban és 22 óráig. Ha korán érkezik, szívesen segítünk Önnek bőröndökkel vagy bármi mással, ha szükséges. Indulás 11 óráig vagy egyeztetés alapján. 30% előleg fizetése foglaláskor, majd a fennmaradó összeg két héttel érkezés előtt. Két hétnél rövidebb érkezés esetén a teljes összeg 100%-a a foglaláskor kerül kifizetésre, közvetlenül a bankszámlára.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
30 napig ingyenes a lemondás. 29-14 nap Az összeg 50%-a visszajár. 13-7 nap az összeg 30%-a visszajár. 6-0 nap visszatérítés nélkül.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 2 km
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 20 km
  • Repülőtér: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Sunny Place
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dorotea Skrbin
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Francia, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, üdvözöljük gyönyörű apartmanunkban, amely Zukva (Vrsa) városában található, mindössze 15 percre a gyönyörű Zadartól. Tartózkodása alatt állunk rendelkezésére, és ha már kérdése van, ne habozzon feltenni itt. Barátságos család vagyunk és nagyon várjuk az új emberekkel való találkozást.

Apartman Sunny Place lista már megtekintette 824 idők óta 01.04.2024.