Apartmanok Maja VrsiNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.655 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Vrsi városa az azonos nevű félszigeten található, Észak-Dalmácia legszélső északnyugati részén, körülbelül 20 km-re Zadartól és körülbelül 5 km-re a legrégebbi horvát királyi várostól, Nintől. Vrsit egy gyönyörű, körülbelül 34 km hosszú tengerpart díszíti, amely gazdag természetes strandokban és öblökben, amelyek alkalmasak úszásra vagy egyszerűen csak pihenésre a városközpontoktól távol. 2 Mišjak és Zečevo sziget is található. Zečevo szigete azért különösen érdekes, mert apály idején félszigetté, a dagály pedig szigetté alakul. Ezen a szigeten található a Nyulak Boldogasszony temploma is, ahová minden év május 5-én és augusztus 5-én elzarándokolnak a hívek. Aki szereti az érintetlen természetet, a gyönyörű strandokat, a csendes, nagy tömeg nélküli környezetet, az az egyik ideális turisztikai célpont. A következő vonzó strandok találhatók 3 km-en belül: Jasenovo homokos strandja, az egyedülálló finom kavicsos Duboka Draga, a túlnyomórészt homokos (néhány kavicsos) Sv. Jakov és számos más, kisebb strand.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
*Az érkezés napján az apartman 14:00 órától áll az Ön rendelkezésére. Kérjük, hogy az indulás napján 10:00 óráig hagyják el a szállást. *A lakáskulcson kívül a bejárati ajtó kulcsát is megkapja, azt mindig be kell zárni. *Az apartmanba érkezéskor átadja személyi igazolványát vagy útlevelét a vendéglátónak regisztráció céljából az Idegenforgalmi Hivatalban. *Az apartman teljes szerződéses időszakra szóló használatának ára érkezéskor kerül felszámolásra. *Ha úgy dönt, hogy korábban elhagyja a megbeszélt tartózkodást, köteles a teljes tartózkodási foglalást kifizetni. *Az ár tartalmazza az ágyneműt és a törölközőt. *A lakásban dohányozni tilos. *A lakásba házi kedvencet bevinni csak a házigazda engedélyével lehet. Háziállat nem hozható be előzetes értesítés nélkül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 5 km
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 70 km
  • Buszmegálló: 20 km
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 20 km
  • Sport tevékenységek: 5 km
  • Kaszinó: 200 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szezonban (július 1. - szeptember 1.) számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség kínálkozik a városban; lovasiskola, csónakbérlés, valamint vitorlás kölcsönzés kapitánnyal, jet-ski, kanapé, valamint vízibicikli és leveshajó bérlési lehetőség. A legkisebbeket pedig egy aquapark várja, amit imádni fognak. A kalandorok bérelhetnek egy buggy-t Vrsiben, és szakértő vezetés mellett hegyi ösvényeken tekerhetnek. A központban teremfoci és kosárlabdapálya áll az Ön rendelkezésére.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Maja Vrsi
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Hosszúhetény, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Tökéletes Szállás

Tökéletes szállás 4 ő részére. 2 felnőtt 2-3 gyerek kényelmes szállása. Tisztaság kedvesség 10 csillagos. Csak jót lehet mondani. Aranyos kedves tulajdonosok. Udvar nagy, szállás közel a tengerhez. csend nyugalom. Csak ajánlani tudom. Remélem jöhetünk még! Dia, Feri

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Városnézés,
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2021
Tökéletes szállás

Férjemmel 10 csodálatos napot töltöttünk Maja stúdiólakásban, a választásunk több mint nagyszerű volt! A szállás nagyon tiszta, tágas, a kilátás az erkélyről olyan, mint a képeken. A Maja apartmanok csendes helyen helyezkednek el, mégis közel vannak minden olyan szolgáltatáshoz, amely a nyaralás során kívánatos. Nagy előny, hogy háziállatokat is fogadnak .. a házigazdák nagyon barátságosak és szimpatikusak, mindenben segítettek nekünk. boldogan, elégedetten és álmosan tértünk vissza .. ajánljuk azoknak a családoknak, akik el akarnak menekülni a tömegből, és pihenni szeretnének a mindennapi életből. Minden dicséret a csodálatos és szorgalmas embereknek, akik otthon érezték magunkat!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zabreh, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2019
Nagyszerű szállás

Csendes helyen, gyönyörű környezetben, kilátással a tengerre és a hegyekre. Sanja, köszönöm a kellemes tartózkodást és a nagyszerű szállást. Mindenkinek ajánljuk !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Luka Radobuljac Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Köszönjük érdeklődését, várjuk a találkozást, és reméljük, hogy kellemes nyaralást szeretne szállásunkon!

Apartmanok Maja Vrsi lista már megtekintette 69099 idők óta 14.01.2017.