Apartmanok Cypress Tree Nin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.177 / éj
Detailed description

Fedezze fel a Cypress Tree apartmanokat frissítő sós vizű medencével, Sabunike békés falvában. A Kraljičina strandtól mindössze 10 perces sétára található apartmanjaink idilli környezetet kínálnak egy felejthetetlen családi nyaraláshoz. A tágas homokos strand ideális kisgyermekes családok számára. A közeli gyermekeknek szánt vidámparkok, valamint éttermek és kávézók választéka révén minden kéznél van, amire szüksége van, a tengerparti éttermektől a családi szórakozásig. A kalandosabbak számára a környék szörfözésre és egyéb izgalmas tengeri tevékenységekre kínál lehetőséget. Ezen túlmenően, helyszínünk kiválóan alkalmas a híres nemzeti és természeti parkok, köztük a Kornati Nemzeti Park és a Plitvička Jezera Nemzeti Park felfedezésére. Ingatlanunk őrzött parkolóval és minden lakáshoz külön bejárattal büszkélkedhet, biztosítva a magánéletet és a kényelmet. Minden apartman külön emeletet foglal el, az udvaron úszómedence és egy fedett szabadtéri pihenősarok található grillezővel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő 16:00 órától, indulás 10:00 óráig tart. A kaució összege a teljes megállapodás szerinti összeg 30%-a, a fennmaradó összeget az érkezés napján kell kifizetni. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Az összeg beérkezését követően visszaigazolást küldünk a foglalásról. Érkezéskor 200 € biztonsági letét fizetendő. Ezt a díjat készpénzben kell beszedni. A letétet kijelentkezéskor visszatérítik. A letét teljes összegét készpénzben visszatérítjük a szállás ellenőrzése után.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az érkezés előtt 60 nappal lemondott foglalások teljes összege (100%) visszatérítendő. A 60 és 45 nap között lemondott foglalások esetén az előleg 50%-át térítjük vissza. Az érkezés előtti 45 napon belül az előleg visszafizetése változástól, lemondástól függetlenül nem lehetséges. Nyomatékosan javasoljuk a vendégeknek, hogy vásároljanak utasbiztosítást, hogy megvédjék magukat az előre nem látható körülményektől.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Repülőtér: 250 km
  • Sport tevékenységek: 400 m
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza a medencehasználatot, a légkondicionálást, az ágyneműt és a törölközőket. Üdvözlő ital és megfelelő figyelemfelhívás minden vendég számára biztosított.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Cypress Tree
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sime Hrabrov Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöl minden leendő vendéget vendéglátójától. Évek óta foglalkozunk turizmussal, és nagyon szívesen látjuk Önt szálláshelyeinken. Bármilyen kérdéssel állok rendelkezésére. Üdvözlet a Hrabrov család

Apartmanok Cypress Tree lista már megtekintette 18616 idők óta 03.06.2022.