Apartman Be HappyPag Novalja - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.623 / éj
Detailed description

Nagyszerű helyen vagyunk Novaljában, a Primorska utcában, 150 méterre a kristálytiszta tengerű homokos strandtól, 15 percnyi könnyű séta a tengerparton a sétányon, Novalja/riva központjába, ahol számos bár és játszótér található a gyermekek számára. 150 m-re Ploče homokos strandjától, 8 perc sétára Babe strandjától. Mindkét strand alkalmas a gyermekek számára. A sziget többi gyönyörű strandja csak néhány percnyi autóútra található. Az apartmanban 2 hálószoba, konyha étkezővel és nappalival, fürdőszoba, előszoba, nagy, tengerre néző terasz és parkolóhely található. Mindhárom szobából ki lehet jutni a teraszra. Teljesen felszerelt a kényelmes tartózkodás érdekében: légkondicionáló, wi-fi, indukciós, sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, mosogatógép, mosógép, két TV, ágynemű, törölközők, konyharuha, vízforraló, elektromos grill, kenyérpirító, hajszárító , 2 kényelmes nyugágy a teraszon, napernyő... Az apartman háziállat elhelyezésére nem alkalmas. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Házirend: A szállás az érkezés napján 14:00 órától a távozás napján 10:00 óráig vehető igénybe. Tilos a berendezéseket, bútorokat tönkretenni, rendbontást és más vendéget zavarni, különösen tilos olyan zajt kelteni (hangos zenehallgatás, bármilyen hang kibocsátása), amely zavarja a házban és a környéken tartózkodó többi vendéget. Tilos további személyeket bevinni az intézménybe aludni, akik nem a létesítmény vendégei. Az ilyen jogsértés a szállás azonnali törlését jelenti a befizetett pénz visszafizetése nélkül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A legkésőbb 30 nappal az érkezés előtt lemondott foglalások esetén az előleg teljes összege visszatérítésre jogosult. A legkésőbb az érkezés előtt 15 nappal lemondott foglalások esetén az előleg részleges visszatérítésére van lehetőség, amennyiben ugyanazt az időpontot más vendégek töltik be. Az érkezés előtt kevesebb mint 15 nappal lemondott foglalások sajnos elvesztik az előleg visszafizetésének jogát.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Be Happy
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Mojca Mikec Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Apartman Be Happy lista már megtekintette 11732 idők óta 01.06.2022.