Apartman CoccoOmiš - Split régió

kikiáltási ár Ft 23.658 / éj
Detailed description

Egy új, modern apartman a Cetina folyó és az Adriai-tenger közvetlen közelében. 65 m2-es lakóterületével akár 4+1 fő is kényelmesen elfér, az erkélyről a folyóra és a Cetina torkolatára nyílik kilátás. Az apartman a harmadik emeleten található. Az épületben lift található. Az apartmanban két hálószoba, egy fürdőszoba, egy jól felszerelt konyha étkezővel, egy nappali és egy fedett, folyóra néző erkély található. Az első hálószobában van egy nagy ágy (180 x 200) 2 fő részére, éjjeliszekrény és tárolóhely a ruhák és a csomagok számára. A második hálószobában két ágy (90 x 200) található 2 fő részére, éjjeliszekrény és tárolóhely a ruhák és a csomagok számára. Mindkét hálószoba világos, és sok természetes fény jut be a tetőablakon keresztül. A hálószobák légkondicionáltak. Nappaliból és étkezőből egy térben, valamint egy nagyon modern, amerikai konyhás konyhából áll. Az új konyha is a legújabb gépekkel van felszerelve, beleértve a 4 égős elektromos főzőlapot, elektromos sütőt, hűtőszekrényt, fagyasztót, vízforralót és az önellátáshoz szükséges összes edényt. Közvetlenül a konyha mellett található egy étkező 4 személyes asztallal. A nappaliban TV, egy elegáns kanapé és egy dohányzóasztal található. TV-vel és Wi-Fi-vel felszerelt. Hűtés és fűtés a nappaliban és a konyhában klímával. A nappali üveges tolóajtói közvetlenül az erkélyre nyílnak. Az erkélyről panorámás kilátás nyílik a folyóra és a tengerre. Ha autóval érkezik, az épület körül nyilvános városi parkoló található. Lakásunk 500 méterre található Omiš városától, ami tulajdonképpen csak 5 perc sétára van tőlünk. A homokos strand (500 méterre) néhány perc sétával elérhető.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez kérjük minden vendégünket, hogy a megbeszélt összeg 30%-os előlegét fizessék be. A fizetés egy horvát bank számlájára történik. A fennmaradó összeg Omišba érkezéskor fizetendő. Bejelentkezés: 14:00 órától Kijelentkezés: 10:00 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondás: A vendég az érkezés előtt 14 nappal díjmentesen lemondhatja. A foglalási előleg nem jár vissza, ha a megbeszélt érkezés előtt 14 napon belül lemond.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 200 m
  • Buszmegálló: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Cocco
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ivana Kovačić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartman Cocco lista már megtekintette 439 idők óta 19.04.2024.