Apartmanok Tafra Omiš - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.707 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Az Apartments Tafra épülete Dalmácia szívében, Lokva Rogoznicában található, Omistól délre, mindössze 9 km-re. Ugyanebben az irányban az út Makarska vagy Dubrovnik irányába visz. Lokva Rogoznica egy festői kis hely, amely ideális mindazok számára, akik igazi mediterrán hangulatra vágynak tiszta tengerrel és gyönyörű, fenyőfákkal körülvett strandokkal. Nyaralás a Tafra apartmanokban olyan kényelmet biztosít, amely kellemes tartózkodást és teljes békét biztosít. Az A1 apartmanban egy 2 fős hálószoba és egy erkély található. A szobában egy kihúzható fotel is található, így egy gyereknek pótágy is lehet. Az apartmanban fürdőszoba és konyha található, nappalival, ahol kinyitható ágy található 2 felnőtt vagy két gyermek számára. A nappali erkélyre nyílik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes ár 30%-ának előlegét kell befizetni a tulajdonos bankszámlájára, a többit az apartmanba érkezéskor kell kifizetni készpénzben vagy a tulajdonos bankszámlájára. Az ideális érkezés időpontja az apartmanba 14:00, az apartmanból való távozás pedig 10:00. Azt is szeretném hangsúlyozni, hogy a főszezonban 22.06.25-től 03.09.22-ig a minimális tartózkodás 7 nap. Az előszezonban és az előszezonban a minimális tartózkodási idő 3 nap.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 9 km
  • Gyógyszertár: 9 km
  • Bank: 9 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 9 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 60 km
  • Marina: 9 km
  • Sport tevékenységek: 9 km
  • Disco club: 9 km
  • Kaszinó: 9 km
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A Tafra apartmanokhoz parkoló és külön bejárat tartozik. Minden apartman légkondicionált, SAT / TV-vel és grillezési lehetőséggel rendelkezik. Kínálatunkban szerepel még egy szabadtéri (szezonális) medence napozóterasszal, szezonális szabadtéri pezsgőfürdő, valamint a földszinten található edzőterem használata. Mosógépet is biztosítunk, mely minden apartmanban közös kis felár ellenében. Minden erkély és terasz a tengerre és Brac szigetére nyújt kilátást. A strand 200 méterre, étterem 250 méterre, üzletek 1000 méterre találhatók. Lokva Rogoznica Omis városának közelében található, amely egy festői kisváros a Cetina folyó torkolatánál, Dalmácia szívében. A város a római idők óta ismert viharos múltjáról. Erődítményeiről és számos kulturális emlékéről (kalózok, fesztiválok ...) ismert. Gazdag sport s
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tafra
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2022
Családi nyaralások paradicsoma

Bár ebből a lakásból nincs közvetlen kilátás a tengerre, amit mindenki szeretne és keres, minden más pótolja az elvárásokat! A hirdetésben szereplő képek hitelesek, minden tiszta, karbantartott. A tulajdonos segítőkész, kedves és mindig az Ön szolgálatában áll! Wi-fi lefedettséggel rendelkezik a telken, a parkoló a legtöbb napon az olajfák alatt nyújt árnyékot, a medence és a napozóágyak tisztaak, a jacuzzi igazi felüdülés. A strand közelsége 200 m-re található, ahol egy csodálatos kis kávézó várja a délutáni felfrissülést a tiszta tengerben fürdés után. A délelőtt pedig a medencében való úszásra és a napernyők alatti hűsölésre van fenntartva, míg a gyerekek a medencében szórakoznak (valamint azok, akik így érzik). Már két éve jövünk egymás után, és nagyon meg vagyunk elégedve a szállással és a házigazdákkal, valamint a természettel, mert az apartmanokat fák, rozmaring bokrok, agavák és oleanderek veszik körül.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2022
Gyönyörű lakás

A szállás pontosan olyan, mint a képeken, a házigazda pedig nagyon barátságos és elérhető. A medence mindig tiszta és karbantartott, és a jakuzzi is. Nagyon örültünk lakásunk teraszának, mindig kellemes árnyékban, zöldellő környezetben.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Warszawa, Lengyelország
Katasztrófa (1/5) Maradt A2+1, Június 2021
Vigyázat

Nem szép, házigazda. Megközelítés autóval, a lakás rémes. Felfelé csak a sportolók számára a strandtól, messze, az úszómedence pedig pancsoló. Az A2 apartmanból nincs kilátás a tengerre, csak egy parkoló áll rendelkezésre autóval.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Grgo Tafra Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

17 éve bérelek lakásokat professzionálisan, és mindig igyekszem a vendégeim kedvében járni, és szolgálni őket. A legnagyobb örömömre szolgál, amikor a vendégeim visszatérnek, és ez arra ösztönöz, hogy még jobban legyek ebben az üzletben.

Apartmanok Tafra lista már megtekintette 30894 idők óta 23.01.2020.