Apartman TaraKrk Omišalj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.535 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
3/5
Detailed description

A stúdió apartman és a lakás a családi ház földszintjén található, 5 perc sétára az első strandtól. Parkolóhely biztosított.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalási előleg a teljes ár 20% -a. Az indulás napján a szabadon bocsátáshoz apartman 10 óráig. Az érkezés 14:00 után van.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondás esetén az előlegek a következő foglalásra érvényesek Lemondás esetén az előlegek a következő foglalásra érvényesek.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Repülőtér: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
vadvízi evezés-36 km-re Omisalj-tól zip-line-11 km-re Omisalj-tól lovaglás-11km Omišalj-tól tengeri kajak szervezésének lehetősége 300 km túraútvonalak a Krk-szigeten búvárkodás
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Tara
Vendégértékelések
3/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
slovenj gradec, Szlovénia
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Elégedett

A lakás tiszta és rendezett. A tulajdonos barátságos. Autó a parkolóban, bekerített. Minden reggel eljött hozzánk a helyi macska, aki elhozta a kiscicákat is megmutatni. Valójában 120 lépés a tenger, de - hé, terpeszkedned kell egy kicsit. De körbemehet az úton, ha túl meredek a lépcső. A strand nagyon változatos - a beton mólóktól a "rejtett" öblökig. Szeptemberben voltunk a feleségemmel, szinte üres volt a part, meleg a tenger... nagyon élveztük. Mindenképpen javaslok egy esti sétát a tengerparton a központba, és "barlangót" Omišalj szűk utcáin... A Pesja strand három kilométerre található, nagy parkolóval. Ha már ezen a strandon van, sétáljon át az erdőn Mirinbe, a római kor régészeti maradványaihoz. Még visszatérek. Ajánlom.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Hajdúszoboszló, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Tökéletes!

Egy hetet töltöttünk itt 2 felnőtt, 7 és 14 éves gyerekekkel. Az apartman tágas, igényes, tiszta. Hatalmas saját terasza van. Pozitív csalódás volt a kèpekhez kèpest is. A szállásadó nagyon szimpatikus. Mi biztosan visszamegyünk mèg. Szívből ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
Tulajdonos válasz
válasz a hozzászólásra

Köszönöm és kedves vendégek voltatok, és alig várom, hogy újra találkozhassunk. Carmel

Ljubljana , Szlovénia
Katasztrófa (1/5) Maradt A2+2, Július 2023
Több napig volt töltve, mint amennyit töltött

7 napig maradtunk az apartmanban, 8 napot számoltak fel, annak ellenére, hogy ezt a tulajdonosnak említettük. Nem akarta visszaadni a pénzt.120 lépcsőfok van felfelé a strandig. A lakás nem tiszta, pókok, törött wc. Keskeny ágy a hálószobában és minden fülledt a hálószobában. Barátságtalan tulajdonos nem ajánlom.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
válasz Damjan hozzászólására

Mrs. Damjana 10 éjszakát foglalt és 7 éjszaka után úgy döntött, hogy elmegy, mert állítólag ég a háza.A hölgy számlája 650 euró volt és a korábbi lemondás miatt 90 euróval csökkent. Megkapta a számlát, megnézte és fizetett. A lakás ki van takarítva, az ágynemű tiszta és a tisztaságra még soha nem volt észrevételem.A wc nem törött.A hölgyet nem ajánlom vendégnek.Koszos lakást hagytak,szeméttel teli szekrény.Kidobált törölközők a fürdőszoba padlóján.Soha nem voltak még ilyen vendégeim - gondolom a haragja miatti megjegyzése a lakással kapcsolatban, hogy nem illett rá a fiók, mert ezzel fenyegetőzött.

Mladen Pasarić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Tara lista már megtekintette 59998 idők óta 05.06.2016.