Apartmanok NadaOrebić - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 8.593 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Nada egy családi házban található, amely 5 perces sétára található a strandtól és Orebic központjától, de elszigetelt a tömegektől és az autók zajától. A lakás nagyszerű helyen található! A ház két teljesen berendezett apartmanban kínál szállást 2 1 és 6 2 ágyas kapacitással. A kis lakáshoz 2 terasz tartozik. az egyik terasz a napsütéses (déli), a másik a keleti oldalon található. A terasz déli oldaláról a tenger egy része látható! A tágas, kilátást nyújtó apartman a déli, napos oldalon található, és természetes árnyék borítja. . Az apartmanok légkondicionálóval, wi-fi internettel, mikrohullámú sütővel, főzőkészülékkel, hűtőszekrénnyel, minden szükséges eszközzel és ágyneművel vannak felszerelve. A nagy apartmanban mosógép található, az ágyneműt hetente egyszer cserélik. A bérleti díj tartalmazza a légkondicionálást, az adót, az internetet, a parkolást. Minden vendég használhatja a grillezőt, amely a ház földszintjén található, egy nagy, természetes árnyékkal borított teraszon. Parkolóhely külön. 6 2 és 2 1 van a ház mellett, külön bejárattal

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakásfoglaláskor a teljes összeg 30% -ának előlegét fizetik! A foglalás megerősítésekor elküldöm a fizetési számlát. Az ideális érkezési idő 14 órától, indulás 10 óráig. A foglalási naptárra és az árlistára kattintva megtekintheti az apartmanokban a szabad és elfoglalt dátumokat, valamint az apartmanok árait !!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 100 m
  • Vasútállomás: 125 km
  • Repülőtér: 150 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 1 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégeket, akik legalább 2 hétig tartózkodnak a vendéglátóknál, kellemes grill vacsorával várják, ahol házi vörösbort és házi pálinkát kóstolhatnak meg. Minden vendég üdvözlőitalt kap. A nagy apartman 20 liter vízhűtőt kínál vendégeinek (ingyenes).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nada
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2023
Nagy és tágas apartman, csodálatos házigazdák

Tágas, nagy apartman három fürdőszobával, sok hellyel, minden szobában sok gardrób, légkondicionáló, nagy terasz, felszerelt konyha. Néhány percnyi sétával elérhető a strand, a központ, a templom, az üzletek. A házigazdák különösen barátságosak és nagyon vendégszeretőek, finom házi borral és likőrrel rendelkeznek. Nagyon jól éreztük magunkat, és ha újra eljövünk Pelješacba, visszatérünk a Nada apartmanokba.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Június 2023
júniusi tartózkodás

A lakás nagyon kényelmes, tiszta és tágas, rengeteg tárolóhellyel. A konyha mindennel fel van szerelve, amire szüksége van. Előny még 3 fürdőszoba, ebből az egyik mosógéppel. A nagy, árnyékos terasz kiválóan alkalmas reggelire és esti helyi borkóstolóra. Kedves tulajdonos, aki mindig segítőkész volt. Nagyon ajánlom ezt a szállást!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Ozalj, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2022
Apartman 6+2

Tökéletes hely a családdal való tartózkodásra, nagyon kényelmes apartman gyönyörű kilátással Korčulára, a higiénia szinten, a házigazda pedig kellemes és megközelíthető, és csak a bor... PS meg kell kóstolni

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Nada Tolj Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

a nevem Hope, és én vagyok a hostess és tulajdonosa apartmna.živim a családjával, a földszinten, amely házak apartmani.ako bármire szüksége vagyok itt, hogy segítsek! Én énekelt a dalmát banda úgy, hogy egyes lesz egy esélyt, hogy azt és hallgatni, ha ez idő alatt vannak Orebic! Kívánok kellemes időtöltést a lakásomban !!!

Apartmanok Nada lista már megtekintette 58374 idők óta 09.07.2014.