Apartmanok NataOrebić - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 10.057 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Modern és teljesen felszerelt apartmanok Orebic bejáratánál, egy kis családi táborban. Az apartmanok egy családi ház 2. emeletén találhatók, gyönyörű kilátással a Peljesac-csatornára, mindössze 80 méterre a fő strandtól és 15 perc sétára a városközponttól és a kikötőtől.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Küldjön kérdéseket e-mailben vagy telefonon (esetleg mi van / viber). Foglaláskor a teljes bérleti díj 30% -ának előlegét kell fizetni, érkezéskor pedig a többit. Érkezési idő 12 óra után és indulás 10 óráig. Az indulás napján szükség esetén hosszabb ideig tartó tábori tartózkodás lehetősége (zuhany, WC és hűtőszekrény használata) ingyenes.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszatérítése a covid-19 miatt történő lemondás esetén történik, legfeljebb 7 nappal az érkezés dátuma előtt.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.7 km
  • Benzinkút: 600 m
  • Repülőtér: 200 km
  • Marina: 1.7 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 400 m
  • Kaszinó: 70 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A vendégek rendelkezésére áll egy közös, 50 m2-es terasz grillezővel. A ház körül egy kis tábor található, ahol további grillező és rengeteg játéktér áll rendelkezésre (gyermekes családok számára alkalmas). A strandon lehetőség van vízi sportokra (szörfözés, cső- és banántúrák, jet-ski kölcsönzés, kenuzás, kenuzás). A közelben lehetőség van teniszpálya, minigolf, műfüves ketrecben futball, autó- és hajókölcsönzésre. A vendégek érkezéskor üdvözlőitalt fogyasztanak. A parkolás az apartman előtt van, és ingyenes (foglalás nem szükséges).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nata
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2023
Pihenés a léleknek

Nagyon, nagyon tiszta és rendezett apartman mindennel, amire szüksége van. A terasz gyönyörű, és az időnk nagy részét ott töltöttük. Egy gyönyörű strand kristálytiszta tengerrel egy perc sétára található az apartmantól. A házigazdák rendkívül barátságosak, a nap bármely szakában elérhetőek. Határozottan ajánljuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Nyári vakáció Orebićben

Szép, tiszta és újonnan berendezett apartman Orebić bejáratánál. Minden olyan, mint a képeken. A hely messze van a belvárostól (ami szerintem egyáltalán nem hátrány), ahová 15 percnyi séta a tenger mentén, de ideális a szó szerint 2 percre lévő strandhoz és a nagy szupermarketekhez. A házigazdák kedvesek, nem tolakodóak, de mindig elérhetőek minden kérdésre. Egy üveg kiváló helyi borral fogadtak bennünket. Minden ajánlás és találkozunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tarnow, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Június 2023
Nagyon jó lakás

Nagyon jó elhelyezkedés, csendes környék, tökéletes kilátás az erkélyről, tiszta és tágas apartman, nagyon kedves házigazdák. Kezdetben féltek egy forgalmas utca közelségétől, de ez nem zavar. Rengeteg hely parkoló, kerékpárok, ellátás, stb Nagyon közel a tengerhez, bolt, étterem, sétány. Ajánljuk!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Natalija Đeldum Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Cseh, Szlovák,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégek! 20 éve próbálunk jó házigazdák lenni a vendégeink számára. Rendszeres befektetésekkel és lakáskarbantartással szeretnénk biztosítani Önnek kellemes időtöltést és felejthetetlen pillanatait jól megérdemelt nyaralásáról. 2018-ban és 2019-ben felújítottuk egységeinket, hogy még kényelmesebben érezze magát. Üdvözlünk!

Apartmanok Nata lista már megtekintette 48324 idők óta 10.02.2014.