Apartmanok Iris CroaticaOroslavje - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 26.776 / éj
Detailed description

Az Iris Croatica két apartmanból áll, az Iris Croatica SUPERIOR K és az Iris Croatica DELUX J. EMELET: - tágas hálószoba 200*210-es ággyal, saját fürdőszoba és WC - szauna FÖLDSZINT: - A konyha mindennel fel van szerelve, ami ahhoz kell, hogy jól érezze magát. saját otthon, étkező és nappali - hálószoba két külön ággyal (110*210), mely szükség esetén egyben is összevonható (220*210) - kanapé a nappaliban (ágy 190*240) - fürdőszoba - különálló WC - tágas terasz Közös fűtött medence (29*), napozóterasz, hinták, csúszdák és trambulin, kiságyak, etetőszékek, szórakozás (társasjátékok, mini foci, tollaslabda) Minden apartmanunk alapágyakon 4 fő és 2 fő elhelyezésére alkalmas. a pótágyon. Parkolás az udvarban minden vendégünk számára biztosított - A közelben éttermek, üzletek, kórház található - Zágráb főváros központja és minden szolgáltatása 40 km-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Iris Croatica K, superior apartman háziállatokat fogad. Háziállatok tartózkodása éjszakánként 25 € felárat számít fel. A házban legfeljebb 1, legfeljebb 20 kg-os, vagy 2 kisebb, legfeljebb 20 kg-os háziállat tartható. A foglalás visszaigazolása a kívánt tartózkodási időszak végösszegének 30%-ának a létesítmény tulajdonosának giroszámlájára történő befizetésével történik, a fennmaradó összeget pedig vagy a giroszámlára lehet befizetni legkésőbb az időpontig. a vendég létesítménybe érkezésének napját megelőzően vagy készpénzben a létesítménybe érkezéskor. Az előleg befizetése után e-mailben elküldjük a vendégnek a foglalási visszaigazolást a kívánt tartózkodási időre vonatkozóan a pontos létszámmal / kik tartózkodnak a létesítményben.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
FOGLALÁS LEMONDÁSI FELTÉTELEI: • A lefoglalt időpontban történő meg nem érkezés (előzetes lemondás nélkül) esetén a befizetett előleget - a foglalás teljes összegének 30%-át - a létesítmény tulajdonosa megtartja. • A megbeszélt nyaralás időpontja előtt 21 vagy több nappal történő foglalás lemondása esetén a vendégek jogosultak az előleget egy másik szabad időpontra felhasználni. A jelen lemondási feltétel keretein belül két alkalommal van lehetőség időpont-változtatásra, ezt követően a vendég elveszíti az előleg visszafizetésének jogát és annak igénybevételének lehetőségét. részletes magyarázatot a vendégnek, és lehetővé teszi a vendég számára, hogy bármely alternatív szabad időpontot válasszon, ennek megfelelő 20%-os kedvezménnyel a foglalás teljes eredetileg vállalt összegéből. • Az időpontfoglalás előlegének befizetésével a vendég elfogadja a „Foglalás lemondási feltételeit”.
Távolságok
  • Tenger: 175 km
  • Strand: 175 km
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 5 km
  • Repülőtér: 55 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Kaszinó: 5 km
Részletes leírás
minden vendégünket egyénileg közelítjük meg, és kívánsága szerint segítünk abban, hogy nyaralásuk gondtalan és tökéletes legyen. A Zagorje által kínált számos tevékenység megszervezésében és lefoglalásában egyaránt készséggel állunk rendelkezésére tanácsokkal és segítséggel - törekedtünk arra, hogy Iris Croatica minden pillanata boldog és gondtalan pillanatokkal teljen kicsi és nagy vendégeink számára - 5000 fős bekerített kertünk Az m2 a kicsik paradicsoma, akik játszóterünkkel, trambulinunkkal, focikapuinkkal átérezhetik a szabadban való játék varázsát, a szülők pedig nyugodt szívvel tudják, hogy a kicsik biztonságban vannak - ami különösen boldoggá tesz minket, hogy Tökéletes úti cél nagycsaládosok vagy baráti társaságok vakációjához - a nagyobb csoportban érkező vendégeinknek egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy együtt töltsék a napjukat a szabadban, élvezve a közös fűtött medence, napozó rész, nyugágyak, pihenőhely luxusát. Barbecue mellett társasozhatnak, mégis mindannyian a saját apartmanjukban szállnak meg, amely magánéletet, saját szaunát és 5 személyes pezsgőfürdőt kínál a saját teraszán.
Térkép nézet
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Marina Skušić
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A nevünk Marina és Petar. Gyermekeinkkel együtt rendkívül boldogok vagyunk, hogy vendéglátói lehetünk, ha a Zagorje régiót választja nyaralásához. Oroslavje kisvárosában, Hrvatski Zagorje szívében, és mindössze harminc kilométerre Zágrábtól, azok számára, akik békére és kikapcsolódásra vágynak, két testvérpár, modern és fényűzően berendezett Iris Croatica apartman nyitja meg kapuit. Egy tágas, 5000 m2-es, kilátással védett telken épült apartmanjaink a pihenést és a béke oázisát kínálják, amire vágysz. Engedd meg magadnak, hogy elfelejtsd az időt és a rohanást, hogy megtapasztald a madarak énekét és a reggeli harmat illatát. Tudatosan élvezze a pillanatot, és hagyja, hogy a nap, a szél vagy az eső uralja az időt. Itt az idő nem játszik szerepet, ezért minden pillanat értékes. Közös fűtött úszómedence, napozórész és a nyári melegben árnyékot adó liget, valamint számos további lehetőség, mint a minifoci és a tollaslabda teszi felejthetetlenné a nyaralást. Hinták, csúszdák és trambulin örvendeztetik legfiatalabb vendégeinket, míg a szülők a kerti nyugágyak kényelméből nézik a játékukat. Ha megengedi, mindent megteszünk annak érdekében, hogy lakásainkat az Ön otthonának érezhesse, mert nagy szeretettel és odafigyeléssel rendeztük be azokat annak érdekében, hogy Önnek, aki nyugalmat és kikapcsolódást keres, mindent ellássunk, amire szüksége van. felejthetetlen nyaralás a kontinensen. A főváros és az általa kínált látnivalók közvetlen közelében, másrészt a természet és a vidéki béke ölelésében élje át saját meséjét, mert Zagorjében minden megtalálható, amitől egy igazi mese - kastélyok, erdők , utak, történetek és legendák, jó ételek és mosolygós emberek. Töltse nyaralását teljesen egyedül, családjával vagy barátaival a történelemben, jó borokban és helyi ételekben gazdag szülőföldünkön. Biztosak vagyunk benne, hogy vissza fog térni, és újra meg kell csinálni.

Apartmanok Iris Croatica lista már megtekintette 244 idők óta 05.04.2024.