Apartmanok OleandraPag Mandre - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Detailed description

Az Apartments Oleandra a turistaváros, Mandre központjában található, Pag szigetén, egy csendes utcában, mindössze 60 méterre a legközelebbi strandtól. Három lakást bérelünk. Minden terasz a tengerre néz. Az udvaron grillezőnk van, amely minden vendég rendelkezésére áll. 10 gépkocsi befogadására alkalmas tágas parkolóval rendelkezünk, mely vendégeink számára ingyenes. A 2020-as évet minden lakás teljes körű felújítására használtuk fel, hogy megfeleljünk a 4 csillagos kategória feltételeinek. Az első emeleti kétszobás lakásokban most két fürdőszoba, mosogató- és mosógép, új villany- és vízvezetékek találhatók. Minden apartman külön bejárattal rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman ára tartalmazza: teljesen felszerelt konyha és szobák, ágynemű, vezeték nélküli internet, parkolás és idegenforgalmi adó. A mosószereket nem tartalmazza. Az ár tartalmazza a légkondicionáló használatát is (maximum napi 10 óra tartózkodás). A végső takarítás díja A2+1 esetén 50 €, A4+1 esetén 70 €. Érkezés napján az apartmanban 14 órától lehet elhelyezni, távozáskor pedig 9 óráig kérjük elhagyni A foglalás a végösszeg 20%-ának előleg befizetése után tekinthető érvényesnek. Az összeget befizetheti giro bankszámlánkra. Minden banki költséget maga visel. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. Az előleg beérkezéséről e-mailben értesítjük.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Előleg-visszatérítési szabályok: a foglalás törlése a dátumtól számított 60 napon túl - az összeg 100%-ának visszatérítése; lemondás az időponttól számított 60-30 napon belül - az összeg 50%-ának visszatérítése; lemondás az időponttól számított 30 napon belül - visszatérítés nincs
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Benzinkút: 800 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Oleandra
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Igor Čemeljić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Az Apartments Oleandra családi vállalkozás Mandre-ben indult, Pag sziget zöld oázisában, ideális hely a békés családi vakációt kereső vendégek számára.

Apartmanok Oleandra lista már megtekintette 22092 idők óta 27.04.2021.