Apartmanok Robert i MilenaPag Mandre - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Detailed description

Apartmanjaink a tenger mellett találhatók, Mandri központjában, Pag szigetén. Minden apartman családi házunk 1. emeletén található, és ezért gyönyörű kilátással rendelkezik a tengerre. Az apartmanok felújításra kerültek, internettel, légkondicionálóval, TV / SAT-vel, teljesen felszerelt konyhával felszereltek, és ezen kívül szúnyoghálókat helyezhetnek az összes redőnyök ablakaira szúnyogvédelemként. Minden apartmannak saját parkolója van, és minden vendég használhatja a kertben lévő grillt. A hátsó udvaron keresztül közvetlenül a strandra megy, tehát a kényelmes napozáshoz csak egy törülközőre van szüksége a vállán! Várjuk érkezését!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez 150-200 euró előleg fizetendő, a bérelhető apartman méretétől függően.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg nem téríthető vissza, de ha a -19-es helyzet miatt nem érkezik meg, akkor 2020-ig vagy 2021 nyarán kínáljuk átutalási lehetőséget más feltételekkel.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 10 m
  • Gyógyszertár: 20 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Amellett, hogy lakást bérelünk, saját farmunk is van, így minden vendégünket mindig megfelelő ajándékkal fogadják a termelésünkből.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Robert i Milena
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Branimir i Ivana Čemeljić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Branimir Čemeljić, az OPG Čemeljić tulajdonosa vagyok, aki paradicsomtermeléssel foglalkozik. A feleségemmel, Ivonnal, az apámmal, Roberttal és anyámmal, Milena-val foglalkozom, a tengerparton egy gyönyörű kis helyen, Mandrával. Remélem, örömmel fogadja a látogatásodat, megízlel néhány termékeinket, és talán megtalálja az új kedvenc helyét!

Apartmanok Robert i Milena lista már megtekintette 73463 idők óta 22.03.2016.