Apartman MirPakoštane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 8.593 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Mir apartman (42m2, hálószoba, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, loggia), 2. emelet egy kis lakóépületben, Pakoštane gyönyörű tengerparti városának csendes részén. A KORNATI és a KRKA nemzeti parkok közelében található, 200 méterre a VRANA-tó ornitológiai parkjától (5 perc gyalog), valamint Zadar, Šibenik és Biograd városaitól. Pakoštane az Adriai-tenger egyik legszebb szigetcsoportja változatos, több mint 3 km hosszú strandjaival, valamint számos kerékpárúttal. A legfontosabb létesítmények (strand, központ, bolt, gyógyszertár) kb 800 méter távolságra, vagy 10-15 perc séta. Az apartmanhoz saját parkoló tartozik az árban (8. sz.), valamint egy nagy napi parkoló az összes fontosabb strand közelében és a város központjában, ami fizetős. A lakás teljesen felszerelt, smart tv, klímás, mosógéppel és ingyenes Internet-WIFI. Műholdas TV (HOT BIRD, EUTELSAT, HOTBIRD, több mint 500 műsorral), hogy Európából és a régióból érkező vendégeink is normálisan nézhessék kedvenc műsoraikat. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor előleg 30% a számlára, visszaigazolás a "foglalási utalvánnyal". A befizetett előleg nélküli foglalásokat nem rögzítjük. Szabad időpont esetén rövidebb, 7 éjszakás tartózkodásra is van lehetőség előzetes egyeztetéssel. Ebben az esetben 70 eurós irodai takarítási díj kerül felszámításra. A teljes összeg befizetése érkezéskor és az apartmanba való belépés előtt készpénzben vagy előre a számlára a fizetés visszaigazolásával. Belépés az apartmanba érkezés napján 14 órától. Az apartman elhagyása az elutazás napján 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Lehetőség van az előleg visszaküldésére e-mailben történő írásbeli lemondással, legalább 15 nappal a lefoglalt érkezési dátum előtt. 15 napon túli lemondás esetén a foglaló teljes összegét visszatartjuk. Telefonos vagy szóbeli lemondás nem lehetséges.
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 600 m
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 800 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 800 m
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Pakoštane jól karbantartott ösvényekkel számos turista szabadidős kerékpáros célpontjaként ismert. A város kikötőjéből induló hajókirándulásokat naponta szerveznek a Kornati Nemzeti Parkba. A közelben (3 km) található az Adriai-tenger leghíresebb TEMATIKUS SZÓPARK, Biograd (Crvena Luka) közelében. Az apartmanhoz saját "Házkönyv" tartozik, amely részletes használati utasítást, házirendet és hasznos információkat tartalmaz a turisták számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mir
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Velika Gorica, Horvátország
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Július 2023
Több mint tisztességes szállás.

A lakás a leírásnak és a képeknek megfelelő. Rendkívül tiszta és rendezett, köszönet ezért a házigazdának. Jól szellőztethető egy éjszakán át, maradhat és aludhat anélkül, hogy bekapcsolná a légkondicionálót. A pótágy (+2) nem egészen elég kettőnek, esetleg kisebb gyerekeknek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Apartmani Zec Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szeretnénk, ha vendégeink kellemes és minőségi időt töltenének el nálunk és a gyönyörű horvát tengerparton. Kedves vendégeink, üdvözlöm!

Apartman Mir lista már megtekintette 12406 idők óta 07.03.2022.