Apartmanok Dragica PedišićPašman - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.206 / éj
Detailed description

Ház az első sorban a tenger felé a festői Lučina-öbölben, Pašmanban található. Három kényelmes apartmant kínál, amelyek tökéletesek egy pihentető tengerparti nyaraláshoz. Az első apartman két szobás és maximum 5 fő elszállásolására alkalmas. Tágas belső tere kellemes időtöltést kínál, a teraszról pedig hihetetlen kilátás nyílik a tengerre és az "Adria szívének" is nevezett Galešnjak szigetére. Két egyszobás apartman is található, melyek ideálisak párok számára, egyenként maximum 2 fő elhelyezésére. Az egyik, az S1, szintén gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és Galešnjak szigetére, míg az A1 apartman pihentető kilátást nyújt a környező fenyőerdőre. A saját közlekedési eszközzel érkező vendégek számára a ház saját parkolót biztosít, amely megkönnyíti az érkezést és az indulást. Ha úgy dönt, hogy tengeren fedezi fel a környéket, egy csónak kikötése is rendelkezésre áll. Ezen kívül a mediterrán kertben található egy külső, fedett veranda asztallal és székekkel. Fa- és gázgrill is rendelkezésre áll, ami azt jelenti, hogy a szabadban finom ételeket készíthet. A kiváltságos elhelyezkedésének köszönhetően a vendégek közvetlen hozzáférést kapnak a strandhoz, így bármikor élvezhetik az úszást és a napozást. Ezenkívül felfedezhetik a közeli festői helyeket és a sziget látványosságait, amelyek bővelkednek Pašman szigetén.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Háziállatok megengedettek, éjszakánként további 5 euró felár ellenében. A foglaláshoz a végösszeg 30%-a szükséges előlegként. A fennmaradó összeg készpénzben a szálláshelyre érkezéskor. Az alkalmazásba való belépés (check-in) az érkezés napján 14:00 óra után, az alkalmazásból való kilépés (check-out) pedig az indulás napján 10:00 óráig lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleg előre nem látható életkörülmények és betegség esetén okirat bemutatása esetén visszajár.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 900 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Posta: 1 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Kerékpárok és SUP deszkák állnak rendelkezésre. Lehetőség van hajókirándulás megszervezésére Galešnjak szigetére és más közeli szigetekre, valamint Turnja városába, Sv. Filip i Jakov és Biograd na Moru városa (50 euró körüli ár).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Dragica Pedišić
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dragica Pedišić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Francia, Szlovén,
Apartmanok Dragica Pedišić lista már megtekintette 84202 idők óta 17.05.2015.