Apartmanok AdriaPetrčane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.950 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A lakás ideális elhelyezkedése a Punta Radman-félszigeten lehetőséget ad arra, hogy több strand közül választhasson. És akkor is, ha a bora vagy a déli szél fúj, kényelmes helyet talál a tengerparton. A sűrű fenyves egész nap védelmet nyújt a nap ellen. Választhat a parkosított kő strandok vagy a kisgyermekek számára alkalmas homokos tengerpart között. Az összes strand 100-200 méterre található az apartmantól. A tenger és a levegő irigylésre méltó tisztasága miatt Petrčane kiemelkedik az Adriai-tenger többi desztinációja közül.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás kifizetése (előleg) előre fizetés a számlára, a többi érkezéskor. Érkezési idő 14 óra után, indulási idő 10 óráig. Az Adria apartmanok tiszteletben tartják a COVID-19-hez kapcsolódó jelenlegi egészségügyi és higiéniai védelmi normákat. Kellemes nyaralást kívánunk apartmanjainkban! Üdvözöljük !!!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 10 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 10 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 10 km
  • Kaszinó: 5 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
200 méteren belül számos sport- és szabadidős létesítmény található, mint például tenisz, minigolf, asztalitenisz, teke, kerékpárkölcsönző és hasonlók.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Adria
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nova Gradiška, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Kiváló

Az apartmanok rendezettek és tiszták, és mindennel fel vannak szerelve, ami egy rövid vagy hosszabb tartózkodáshoz szükséges. A tulajdonos barátságos, elérhető és mindenben szívesen segít. A strandok szó szerint karnyújtásnyira vannak, egy perc séta (kisgyerekkel), bármerre is megy. Szinte mindig lehet hűsítőt találni, a gyerekeknek pedig van egy finom homokos, sekély tengeri strand is, ahol a nap bármely szakában van hely. A helyen van elég kávézó, étterem, pizzéria, ajándékbolt... Autó szó szerint felesleges (és az apartman melletti árnyékban lefoglalt parkolóban lehet hagyni), mert minden pár perc sétával elérhető. Bármilyen ajánlat egy lakásra.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Andrija! Köszönjük kedves hozzászólását. Öröm volt találkozni Önnel és családjával. Mindig szívesen látunk 😀

Kraków, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2020
Nagyszerű, menekülés!

A spontán ötlet a horvátországi nyaralás eltöltésére 10 éves korában volt. Nagyon kedves tulajdonosok, barátságos, tiszta és jól felszerelt apartmanok. Fantasztikus elhelyezkedés - két strand körülbelül 100 m-re, mindegyikük: az egyik csendes és békés fenyőfák árnyékában, a másik látnivalókkal, bárokkal, zenével. A helyszínen van minden, amire szükség van egy gondtalan nyaraláshoz - a helyi specialitások szaga, a szuvenír üzletek ... és a nagyszerű kiindulópont. Teljes szívből azt javaslom, hogy maradjanak az Adria apartmanokban. Köszönjük a házigazdáknak a fantasztikus pihenési feltételeket

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm!

Köszönöm a szép megjegyzést és a szépen elhagyott lakást. Nagy öröm volt, hogy vendégeinkként eltöltöttük és veled töltött időt töltöttünk. Mindig örömmel látlak itt Petrčane-ben :-).

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2020
Kiváló!

Ez az egyik legjobb szállás, amelyben maradtunk, egyébként sokat utazunk. Rendkívül tiszta, jól felszerelt apartman, erkély elég nagy, hogy teljes mértékben élvezhesse. A tulajdonos nagyon kedves, mindig elérhető. Hideg frissítő üdvözlettel, ponyvával adott nekünk az autóhoz, hogy a kátrány ne csepegjen az autóra ... ezek apró dolgok, de ezek a kis dolgok a vendég szemében nagyszerűvé teszik a gazdagépet. Minden ajánláshoz!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Köszönöm a kedves megjegyzést. Olyan vendégek voltak, akikre csak vágytunk. Kellemes kommunikáció az első e-mailtől a lakáshoz, tökéletes állapotban. Mindig szívesen látjuk vendégeinket :-)

Mutasd meg az összes véleményt
Tomislav Kuzmić Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk intézményünkben. Üdvözöljük!

Apartmanok Adria lista már megtekintette 46749 idők óta 24.04.2020.