Apartman CedarKrk Pinezići - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.736 / éj
Detailed description

Pinezići kisvárosban egy családi ház földszintjén, a főúttól távol eső csendes utcában kiadó egy modern és hangulatos, külön bejáratú lakás. A ház körüli telek bekerített, zöldövezetben. Az apartmanban 2 db kétágyas szoba kényelmes franciaággyal (160x200 cm), nappali konyhával és kihúzható kanapéval (160 x 200 cm), wc, külön zuhanykabin és egy fürdőszoba tömbös szoba található. . Felszereltsége LCD TV (sat TV), hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, klíma, villanytűzhely, mosógép, széf, ingyenes wi-fi. A tenger gyönyörű türkiz színű és rendkívül tiszta. A strand sziklás és kavicsos, elegendő árnyékkal. A szállodában 2 tengerparti bár és egy aquapark is található. A strand 700 m-re van az apartmantól. Az üzlet 150 méterre, Krk város nagy bevásárlóközpontjai pedig kb.12 km-re találhatók. Valbiska kikötője, amely összeköti Krk szigetét a szomszédos szigetekkel, 2 km-re található. Alkalmas hosszú tartózkodásra. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás 100 euró. A többit az apartmanba érkezéskor kell kifizetni. Bejelentkezés: 15:30-18:00, Kijelentkezés: 10:00-ig. Az ár maximum 4 főre vonatkozik és tartalmazza a napi lakásbérlést, az idegenforgalmi adót, a wi-fit, a klíma használatát, a kültéri grill használatát felszereléssel, az apartman végtakarítását. Parkolás. A megbeszéltnél több személy tartózkodása éjszakánként 10 Euró. Nincsenek további költségek.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Kedves Vendégeink, Üdvözöljük apartmanunkban! Érkezését legkésőbb az érkezés dátuma előtt 15 nappal lemondhatja, az előleg 100%-os visszatérítésével. Amennyiben érkezése előtt 0-15 nappal lemondja érkezését, az előleget teljes egészében megtartjuk. Köszönöm a megértésed.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 12 km
  • Gyógyszertár: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posta: 12 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Repülőtér: 225 km
  • Marina: 12 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Külön bejárat a lakásba. További higiéniai intézkedések. Két parkolóhely az autóknak. Lehetőség kikötőhely bérlésére a hajóhoz. Ingyenes a csónak utánfutó parkolása a ház udvarán. Kültéri grill felszereléssel. Búvárkodás és kirándulások szervezésének lehetősége. Ingyenes üdvözlő ital. Kiváló választás mindenkinek, aki a nagy turisztikai központokon kívül szeretne nyaralni. Ideális azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének pihenni - ez az egyetlen kiadó lakás egy családi házban. Élvezze a teljes kényelmet nyaralás közben is! *mosógép*mosogatógép*légkondicionáló*kültéri grill felszereléssel*műholdas TV*széf*jól felszerelt konyha*hálószoba ágyneművel* wi-fi..
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Cedar
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Gordana i Boris Premec Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A Cedrus apartman modern és kényelmes. Kiváló választás egy jól megérdemelt nyaraláshoz! Üdvözöljük!

Apartman Cedar lista már megtekintette 30773 idők óta 07.05.2016.