Nyaralóház ŽoficaKrk Pinezići - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

7 fős szállás - 2 CSALÁDNAK KIVÁLÓ - A ŽOFICA ház 2 apartmanból áll: - földszint: MIMOZA stúdió-apartman, 3 fő, kb. 30 m2, nappali, WC, terasz 22 m2, kőfalak; - 1. emelet: CIKLAMA apartman, 4 fő, 40 m2, nappali, kis hálószoba, WC, erkély. Krk szigete, Skrpčići - egy kicsi, csendes, vendégszerető falu. Vidéki környezet. Körülbelül 4-7 perc autóval a tenger. Szállás - mediterrán hangulat - földszint - tipikus ősi vastag kőfalak és egy nagy terasz. Köves grill, nagy udvar, parkoló. Buja növényzet és sziklakertek. Bolt, játszótér, kis sportpálya, templom, fodrászat, éttermek 40m és 380m. Jó közlekedési kapcsolattal rendelkezik Malinska kulturális és szórakoztató városaival és Krk városával. Valbiska kompkikötő 2 km (kirándulások Cres szigetére és Rab szigetére), Rijeka repülőtér 25 km. A díjak benne vannak. Foglalás előre utalással történik, a többit érkezéskor fizetjük. Bejelentkezés 14-15. Kijelentkezés 07-10. EnkaraPopenkara@gmail. com 385 989884653

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Szívesen adunk további részleteket a szállásról, írjon nekünk. A foglalás 30%-os előleg befizetésével történik, a fennmaradó összeg az érkezés első napján esedékes. Minden díj benne van az árban. Érkezés 14-16 óráig. Indulás 07-10 óráig. A 07.01.-31. közötti időszakban. 08. csak az egész ház bérelhető, 7 fő részére. Háziállatok engedélyezve. Üdvözöljük!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Teljes visszatérítés előre vírusproblémák esetén, a 07/2021-es hónapokra. , 08/2021. , 09/20201.
Távolságok
  • Tenger: 1.8 km
  • Strand: 1.8 km
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 30 m
  • Orvos: 1.2 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 30 m
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 1.8 km
  • Disco club: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A házigazda nem Krk szigetén lakik, de a vendégeknek minden szükséges támogatást és segítséget megadnak, ha szükséges. Stúdió-apartman (földszint) SAJÁT TERASSZAL 23m2. A lakás (1. emelet) SAJÁT ERKÉLYES 8m2-es, kilátással az udvarra, zöldövezetre és Cres szigetére. UDVAR, további 2 kerti asztal és szék. NAGY KŐ GRILL az udvaron. PARKOLÁS az udvarban, ingyenes internet.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Žofica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Marsciano, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Nyaralóház Žofica, Július 2019
Hogyan éljünk Horvátországban

Ha általában szereti Horvátországot és különösen Krket, akkor itt maradhat neked. Zdenka kivételes ember, aki mindig előtérbe helyezte a kényelemünket vagy az igényeinket, mosolyogva pedig apróbb dolgok megoldásával oldotta meg tökéletesen a tartózkodást. A ház meghitt és ideális két család számára. A legfelső szint, ahol a családommal maradtam, jóllehet nélkülözhetetlen, kényelmes és jó méretű. A kültéri kert lehetővé tette számunkra, hogy együtt lehessünk és főzzük a bbq-t, élvezve az esti hűvös ételeket. A közvetlen közelében található egy méterről egy pizzáról híres étterem, amely számunkra az olaszok számára nem pontosan azt jelenti, amit Horvátországban keres, de a pizza nagyon jó volt. egy kosárlabda- / futballpálya kivilágított 11.00-ig, és egy üzlet 14.00-ig nyitva tartott A közelben vannak strandok, de meglehetősen zsúfoltak, csak mozogj egy kicsit, hogy Krk-ben (Malinska) lehessen. az este visszatérő csend és béke arra készteti, hogy még a szúnyogokat is elfelejtse! Köszönet Zdenkának és férjének, akik minden információval valóban üdvözöltek minket. Ismét köszönöm.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Szép vendégek

Nagyszerű, egyszerű, barátságos és tiszta vendég volt. A kommunikáció kitűnő volt. Örülök, hogy bármikor újra üdvözölhetem őket.

Milano, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Nyaralóház Žofica, Augusztus 2018
Csodálatos nyaralás

Először is köszönetet mondok Zdenkának. Ritkán talál olyan kedves és segítőkész embereket, sokat segített nekünk, e-maileket és telefonhívásokat, aranyos, és érkezéskor a csodálatos fogadtatást. A ház egy csendes környéken található, nagyon kellemes kilátást kínál, hatalmas kerttel körülvéve, tele vegetációval, fügével, dióval, mogyoróval, babérnal, ez igazán nagyszerű. Parkolás két autó számára továbbra is park áll rendelkezésre. Grillezési lehetőség is van. Veranda ponyvával, tökéletes. Az apartmanok két, a földszinten egy rusztikusabb kertre néznek. Minden szükséges, zuhanyzós fürdőszoba (üvegajtó); A második emeleten a kertből egy kényelmes lépcsőház, modern és világos apartman található. Klíma, nagy erkély, fürdőszoba (tágas zuhanyzó üvegajtókkal). A vászon rendelkezésre áll nagyon bőséges. Nem szabad hoznunk semmit. Jó matracok. Közel jert strand, kristálytiszta tenger, kavics, felszerelt, de eldugott területek, ha keres egy kis nyugalmat. Kényelmes bár megfizethető áron. A ház előtt: templom, étterem (jó), jól felszerelt mini market. Köszönöm Zdenka, ezt a szünetet a szívünkben üdvözöljük. a csapatot

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Üdvözöljük újra!

Nagyszerű vendégek. Kiváló kommunikáció. Az apartmanok teljesen tisztaak voltak. Ajánlás más házigazdák számára.

Udine, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Nyaralóház Žofica, Augusztus 2016
Egy csodálatos nyaralás!

Az apartman nagyon kényelmes és mindent, amit lehet kérni - meleg víz, sok készülékek, egy nagy BBQ stb A hely makulátlanul tiszta, és öröm volt, hogy maradjon. Van egy nagy udvar, a ház előtt, ahol van elég hely az autóját, vagy hagyja, hogy a háziállat le a pórázt. A tulajdonos egy szép nő, nagyon kedves és elérhető semmi szüksége van - függetlenül attól, hogy tanácsot, hogy hova menjen vagy információkkal szolgál a különböző helyeken. Ő nem ő a legjobb, amitől a vendégek jól érzik magukat. Mivel utazunk kutyánkkal, ő is megkerülte a legközelebbi strandtól, és nézd meg, ha azok számára, így tudott mondani. Minden a közelben van - a strand, az üzletek, a város fő sziget (Krk), de a lakás még mindig elég távol a zaj, így igazán jó azoknak, akik keresnek egy nyugodt és pihentető nyaralás, távol a feszültség. Az ár is jó - nem drága egyáltalán minden kényelmet kapsz cserébe. Erősen ajánlott!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zdenka Koceljević Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Hobbim és a munkám vigyáz a szálláshely a vendégek. Az Ön elégedettségét, kényelmét és kiváló üdülési az első helyen.

Nyaralóház Žofica lista már megtekintette 61520 idők óta 05.05.2015.