Apartmanok LordPirovac - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Családi ház az első sorban a tengerhez, Pirovac fő strandján. 7 apartman található, amelyek közül néhány 4, néhány 3 csillagos. Szinte minden apartman, egy stúdióapartman kivételével, kilátással a tengerre és a fő strandra a ház előtt. A teraszok nagyok és tágasak, tetőpanelekkel árnyékolják, és kényelmes kilátást nyújtanak a tengerre és a környező szigetekre. Az udvaron vendégeink rendelkezésére állunk: strandszékek, gázgrill, zuhanyzó és WC vendégeink számára. Az udvart tavaly óta újonnan felújították, városi hangulatú kővel, amely harmóniát és tisztaságot áraszt, műalkotás - a Szélrózsa az udvar bejáratánál, egy diszkrét kovácsolt kerítés, amely panorámás kilátást nyújt arra a darabra. paradicsom. Minden vendég 1 l extra szűz olívaolajat kap ajándékba távozáskor és az apartmanban várva: egy üveg Studene, egy üveg 0,7 dcl extra szűz olívaolaj és 0,7 dcl hazai dió kóstolásra és élvezetre a helyszínen. évi. Mert az éves legyen a hedonizmus, a többi pedig történet!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Klíma használatáért nem kell fizetni, végső takarításért nem kell fizetni, azaz - a bérleti díjon kívül nincs plusz díj. Előleg fizetése a végösszeg 25%-a előnyös. Dohányzás minden apartman teraszán megengedett. Kistestű fajták esetében 5 euró, közepes és nagy fajták esetén 10 euró felár ellenében házi kedvencek bevihetők. Lehetőség van csónak kikötésére és csónak utánfutó tárolására tételenként 10 € felár ellenében. Mivel 7 apartman van, ezért minden lakásnak házirendje van, ezért kérjük, hogy tartsa be! Ez azt jelentené, hogy éjféltől reggel hétig nincs zaj és lárma, így Ön és a körülötte lévő vendégek is jól emlékeznek majd az éves eseményről. Szlogenünk: Mert nekünk kedves, te pedig azért jössz hozzánk, hogy neked is ilyen legyen :) 5, További kérdés esetén írj bátran: Mail, Whatsapp, Viber, normál hívás, SMS, iMessage , Google Maps vagy bármi más, ami örömet okoz Önnek Itt vagyunk neked!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 200 km
  • Repülőtér: 500 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 100 m
  • Kaszinó: 10 km
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lord
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Písek, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Január 1970
Itt minden nagyszerű

Szinte minden évben járunk találó Lordhoz, és itt mindig minden nagyszerű. Körülbelül 10 alkalommal voltunk itt. Éltünk egy apt azonosítóban: 47431, ID: 47432, ID: 47434. Mindannyian nagyszerűek. Nagyon kedves vendéglátó, gyönyörű találó és gyönyörű környezet.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lord, Augusztus 2018
Divan pihen

A 20.08. 2018.08.26-ig. A feleségemmel nyaraltam az Úr Pirovac-i apartmanjaiban! Nekem igazán csak dicséretük van, a lakások díszítésétől, a kedvességtől, a tengerparttól (pár lépésre), a strandtól tiszta és rendezett, rengeteg tartalom van! Dupla kávé és kávé hideg tejzel 20kn, olcsóbb, mint a ZG-ben. Pirovac városa csendes, tiszta és kényelmes sétával! A feleségem és én még nem volt ilyen kellemes és pihentető nyaralásunk eddig! Mi is visszatérünk és megtörténik, és mindenki, aki úgy dönt, hogy meglátogatja ezeket a lakások nem hibázik! Köszönjük ismét a kellemes nyaralást!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Pirovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lord, Július 2016
Csendes és kellemes tartózkodást Pirovac!

Kedves család Meic - Sidić, Szeretnénk megköszönni, hogy a kellemes és szép marad a lakásban. Apartman elvárásainknak, a tervezéstől a helyét a lakásban, ami a közepén Pirovac, közel a tengerhez. Volt egy kellemes és meleg nyár! 🙂 Üdvözlettel!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
szilva

Köszönöm a kedves szavakat, kiváló értékelést és a brandy ;-) Üdvözlet!

Mutasd meg az összes véleményt
Josip Meić - Sidić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Üdv mindenkinek. A nevem Josip, 66 éves vagyok, és a feleségemmel több mint 35 éve foglalkozunk bérlettel és vendéglátással. Nem vagyok poliglott, de igyekszem nagyon segítőkész és barátságos házigazda lenni. Külön örömmel jutalmazok minden vendéget házi készítésű termékeinkkel, nevezetesen extra szűz olívaolajjal és házi dióval.

Apartmanok Lord lista már megtekintette 83303 idők óta 09.03.2015.