Apartmanok AnjaPisak - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.030 / éj
Vendég értékelés alapuló 13 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ház apartman AN J, A található egy csendes részén Pisak. Épül egy szikla a tenger felett, az árnyékban évszázados olajfák. AN J, A. saját hozzáférést biztosít a tengerre. és fenntartani beton medence. 2. kavicsos strand 3-4 perc séta. Amíg a központ mindössze 5-6 perc séta. Az apartmanok fel vannak szerelve minden modern vendégház szükség van egy kényelmes tartózkodást. Bent az udvaron, a vendégek egy szabadtéri zuhanyzó, hideg-meleg víz, és grill fa és faszén. Minden apartmanhoz parkoló, és a lakás is lehetséges, hogy egy pillantást, és a parkolóban. A ház vendégei melyik történetet csak szeretnék élvezni a csendet, gyönyörű kilátással a tengerre, a sziget Brac, Makarska riviéra és a festői hegyek fölött a város Pisak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendégek előleget 100 euró. Az egyensúly fizetendő készpénzben. Szívesen várnak érkezéskor a 13. 00h. Apartman vendégek rendelkezésre áll ahhoz, 10. 00h a távozás napján.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 15 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 4 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Vasútállomás: 45 km
  • Repülőtér: 65 km
  • Sport tevékenységek: 6 km
  • Disco club: 6 km
  • Kaszinó: 6 km
  • Nemzeti park: 18 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégek a lakásban: üdvözlő ital, házi olívaolaj és egyéb szükséges fűszereket, és mosogatószer és folyékony szappan. Minden apartman a mappa a legfontosabb publikációk régiónkban. Százalékos családtagok folyékonyan E, D, I, F és mivel mindannyian dolgozott a turizmus szakmai, készek vagyunk segítséget nyújtani a vendégeknek kirándulások szervezése, kulturális látogatások műemlékek és hasonlók.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Anja
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 13 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Triftern, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Fantasztikus

Többször élveztük a Boksic család vendégszeretetét, és még mindig nagyon izgatottak vagyunk a csodálatos lakás miatt, és nem is tudjuk, hol kezdjük. A festői fekvés, a mennyei béke, az igényes berendezés...stb. Csak tökéletes! Külön szeretném hangsúlyozni Jan és Jelena meleg barátságosságát és segítőkészségét, akik a lehető legkellemesebbé tették ittlétünket. Még egyszer nagyon köszönjük az időt, amit veletek tölthettünk. Paul és Doris Sigl

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Bijeljina, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Tökéletes

Jelenleg a 3-as számú apartman vendégei vagyunk. Minden tökéletes, sokkal jobb, mint a kínálatban látszik. A tulajdonosok barátságosak és segítőkészek, tisztaság magas. A béke és a természet ritka az Adriai-tenger partján. Élvezet minden tekintetben. Biztosan visszatérünk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Wetzlar, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2022
Csodálatos nyaralás

Csodálatos, pihentető nyaralásunk volt. A stúdió nagyon szép és hangulatos, nagy erkéllyel. Még egy szárító állvány is volt. A szállásadók nagyon kedves segítőkész emberek. Ha bármiről lemaradna, arról gondoskodni fognak. Az apartman és a strand lépcsője között egy ösvény vezet, amely néhány perc alatt a kikötőbe visz egy nagyszerű étteremmel, ahol a legjobb halat kaptuk, amit valaha ettünk. Minden nagyszerű volt, és még egyszer köszönet Jelenának és Andrónak Biztosan visszatérünk. köszönöm a kellemes nyaralást

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Jelena Boksic Franchini Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Francia,
Apartmanok Anja lista már megtekintette 62442 idők óta 05.12.2015.