Nyaralóház Villa Lady Di PlitvicePlitvička jezera - Kvarner

kikiáltási ár Ft 54.154 / éj
Detailed description

A Villa Lady Di Plitvice a D52-es főút mentén található, amely összeköti az NP Plitvička jezerát és az A1-es autópálya Otočac csomópontját. A ház önálló objektum. A házban nagy nappali konyhával, 5 szoba, 2 fürdőszoba, szauna zuhanyzóval, kisegítő wc található. Ingyenes Wi-Fi, elektromos központi fűtés, TV a földszinten és az emeleten található. Nagy bekerített udvara van, játszótérrel. A ház az NP Plitvička jezerában található. Körülbelül 30 km-re van a Nemzeti Park főbejáratától. A környéken található a Plitvicei-tavak Nemzeti Park, Észak-Velebit Nemzeti Park, Fiatal Medvemenhely Kuterevóban, Zip line Pazi medo, Nikola Tesla emlékpark, Grabovača barlangpark, Mukinje síterep, Gacka-forrás, Majerovo Vrilo. Számos társasjáték található a házban, amelyeket használhat. A ház 8 fő elhelyezésére ideális. A ház mögött fedett grill található, így időjárástól függetlenül lehet grillezni.Kisállatot nem fogadunk.A házban elektromos központi fűtés,klíma,WI-FI.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Nálunk történő foglaláskor a végösszeg harmadának megfelelő előleget kell fizetni, a fennmaradó összeget pedig érkezés előtt 7-10 nappal a megállapodás szerint. Az ideális érkezési idő 15:00 és 20:00 óra között van. A ház elhagyását 10 óráig tervezzük. A foglaltságtól függően az érkezési és indulási időponttól való eltérés lehetséges. Az éjszakák minimális száma 2 éjszaka. 3 vagy több éjszakára kedvezményt adunk. Ingyenes parkolási lehetőség van az épületen belül, és nincs szükség külön megállapodásra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lemondást a foglalás során vállaljuk.
Távolságok
  • Tenger: 60 km
  • Strand: 60 km
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Vasútállomás: 6 km
Részletes leírás
A Villa Lady Di Plitvice kellemes időtöltést kíván Önnek házunkban. Érkezéskor szívesen készítünk egy üdvözlőitalt. Megbeszélés alapján a vendégek érintés nélküli bejelentkezése és a házba való belépés is lehetséges.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Villa Lady Di Plitvice
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dijana Ćudina Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Villa Lady Di Plitvice lista már megtekintette 7047 idők óta 03.11.2021.