Apartman P&MPodaca - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Detailed description

Meghívjuk Önt az Apartment P&M-be, amely Podacában található, tiszta tengeréről, enyhe éghajlatáról, gyönyörű strandjairól és nagyszerű turisztikai hagyományairól ismert helyen. A hely ideális egy kellemes családi nyaraláshoz, földrajzi elhelyezkedése pedig alkalmas egynapos kirándulásokhoz a közeli városokba; Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, Medjugorje szentélye, valamint Hvar, Korcula és a Peljesac-félsziget. A ház egy családi telken található, kavicsos strand mellett, távol a tömegtől és az autópályától. A három csillagos apartman 3 hálószobával (2 kétágyas és egy egyágyas) és 2 fürdőszobával rendelkezik. Légkondicionálóval és vezeték nélküli internettel is felszerelt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Hosszabb tartózkodás esetén az ágyneműt 7 naponta, a törölközőket pedig szükség esetén gyakrabban cserélik. - Napi bérleti díj, idegenforgalmi adó, ágynemű, törölköző, felszerelt konyha a szükséges edényekkel és tartozékokkal, víz, villany és gáz fogyasztás, légkondicionálás, vezeték nélküli internet és parkolóhely szerepel a rendezés árában. - Az előleg a rendezés teljes árának 30%-a. Az előleg fizetése bankszámlára történő befizetéssel történik. A fennmaradó összeg a megegyezés szerinti teljes árig érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Egy parkolóhely biztosított a háztól 50 méterre, az olajfaligetben. A ház közelében, a strand mellett található egy családi Mendi étterem, ahol tenger gyümölcseit, különféle pizzákat és grillezett specialitásokat fogyaszthat. A háztól kb 300 méterre élelmiszerbolt, pékség, zöldség-gyümölcs stand és posta található. A strand mentén túraútvonal húzódik, amely Podacán keresztül Brist egészen Gradacig vezet. A mintegy 5 km hosszú ösvény esti sétákra, futásra, kerékpározásra...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman P&M
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ela Milatić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman P&M lista már megtekintette 18779 idők óta 19.05.2022.