Apartman ToniUgljan Poljana - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.395 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ugljan Poljana és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Pihenjen családjával ezen a kényelmes szálláshelyen. A tenger és a központ közelében található ez a tágas apartman ideális légkört biztosít a kikapcsolódáshoz, miközben élvezheti a parkosított udvart. Ez a szállás terasszal rendelkezik, ahol élvezheti a friss levegőt és csodálatos kilátást a kertre. Ezenkívül a vendégek ingyenes Wi-Fi-t biztosítanak, hogy kapcsolatban maradjanak, és hozzáférjenek az internethez. A légkondicionált apartmanban 2 hálószoba, tágas nappali, valamint hűtőszekrénnyel és vízforralóval ellátott, teljesen felszerelt konyha található. Az apartmanhoz tartozik még egy fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval. Törölköző és ágynemű biztosított a vendégek kényelméért. Élvezze ennek az apartmannak a békéjét és kényelmét, és élvezze az összes előnyét tartózkodása alatt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg 30%, a többi készpénzben.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetése nincs.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartman az alábbi szolgáltatásokkal is rendelkezik: Ingyenes légkondicionálás: Az apartman légkondival felszerelt, hogy a forró nyári napokon is felfrissüljön és kényelmesen tudjon maradni. Teljesen felszerelt konyha: Az apartmanban teljesen felszerelt konyha található hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, edényekkel és evőeszközökkel. Ez lehetővé teszi, hogy elkészítse saját ételeit, és kényelmesen otthon érezze magát. TV és ingyenes WiFi: Az apartman TV-vel felszerelt, így pihenhet és élvezheti kedvenc műsorait és filmjeit. Ezenkívül az ingyenes WiFi lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az internethez, és kapcsolatban maradjon a világ többi részével. Mosógép: Mosógép áll a vendégek rendelkezésére, ami különösen praktikus hosszabb tartózkodás vagy gyermekes családok számára. Kert szabadtéri ülőhellyel: Élvezze a gyönyörűen parkosított udvart szabadtéri ülőhellyel. Itt pihenhet, könyvet olvashat vagy étkezhet a friss levegőn. A felsorolt kiegészítő szolgáltatások kényelmet, praktikusságot és lehetőséget biztosítanak az apartman terének és környezetének élvezetére tartózkodása alatt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Toni
Julija Kačan Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Toni lista már megtekintette 2384 idők óta 25.05.2023.