Nyaralóház DalmatinaUgljan Poljana - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.395 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kedves Vendégeink, június hónapra akciós árakkal pihenjenek nyaralónkban, mely mindössze 10 méterre található a tengertől. Itt úszhat vagy sétálhat a gyönyörű tengerparti sétányon egy nagyobb kavicsos strandig, amely körülbelül 30 méterre van a háztól. A ház mellett egy gyönyörűen parkosított park is található padokkal, ahol ülni és pihenni lehet. A közelben (kb. 20-50 méter) található étterem, pizzéria, kis játszótér és szupermarket. A ház földszintjén található a konyha (tűzhely sütővel, vízforraló, mosogatógép, hűtőszekrény) étkezővel, nappali kanapéval (kétszemélyes ággyal) és kábel TV-vel, fürdőszoba, valamint egy hálószoba 160x200-as. ágy. Belső lépcső vezet az emeletre, ahol két hálószoba (az egyikben 160x200-as, a másikban két 90x200-as ágy), egy mosógéppel felszerelt fürdőszoba és egy kanapés terasz található, ahonnan kilátás nyílik a tenger, Zadar városa és a közeli szigetek. A Wi-Fi a létesítmény egész területén ingyenes, a nyilvános területen pedig parkolási lehetőség biztosított.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás kifizetése érkezéskor történik, a teljes ár 15%-ának megfelelő előleget kérünk előre vagy megegyezés szerint. Az ideális érkezési idő 15 óra után, a kijelentkezés 10 óra után van. , vagy megegyezés szerint. Minden kérdésére készséggel állunk rendelkezésére, és lehetőség szerint minden további igényét készséggel teljesítjük. Várjuk érkezését, és kellemes tartózkodást és nyaralást kívánunk a dalmát-tengeri házunkban.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 60 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 1.8 km
  • Gyógyszertár: 1.8 km
  • Bank: 1.8 km
  • Posta: 1.8 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 1.1 km
  • Repülőtér: 16 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Poljana helyünket Prekával, amely egyben a sziget legnagyobb helye is, egy gyönyörű tenger menti sétány köti össze, sok kisebb kavicsos vagy sziklás stranddal. 10-15 perc alatt odaérsz. séták, ahol számos étterem, pizzéria, gyerekek és fiatalok szórakozása várja Önt. Gyakran szerveznek élő koncerteket és helyi dalmát fesztiválokat. Itt egy nagy homokos strand is várja a gyerekeket és fiatalokat kínáló programokat, valamint hajókirándulásokat vagy kerékpárkölcsönzést is szerveznek. Prekóban is van mentő, ügyelet, gyógyszertár, posta, bank, benzinkút... A komp a zadari Gaženica kompkikötőből indul és a Preko kompkikötőben köt ki. 45 percenként indul. A hajózási menetrendet és árakat a Jadrolinija honlapján találja.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Dalmatina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Augusztus 2020
Köszönöm a csodálatos vakációt

Még egyszer köszönöm a vendégszeretetet. Megtiszteltetés volt, hogy vendége vagy a családdal. Ugljan-sziget elbűvölt minket szépségével. Az emberek olyan kedves és elszállásolók. A béke oázisa. Nincs szavam neked, mert túllépte az összes várakozásaimat. Régóta nem volt alkalmam látni annyi bizalmat és kedvességet. Csodálatos vagy. Csak folytasd. Viszlát jövő nyáron.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Petra,

Köszönöm a szép szavakat. Örülünk, hogy kellemes időtöltést éltettél, hogy jól érezted magad és érezted a Poljana helyiek vendégszeretetét. Nincs szükség újból megtisztítani. Örülnénk, ha újra vendégeink leszünk. Minden jót kívánok neked!

Bocholt, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Nyaralóház Dalmatina, Augusztus 2018
Olyan hely, amely ellazít és békét hoz

Megtiszteltetés számomra, hogy Maji és Mária vendégje vagyok. Speciális igényű gyermekekkel és partnerrel voltam. Ez a hely ideális minden korosztály számára, különösen a családok, az idősek és a különleges igényűek számára. Olyan hektikus időben élünk, ahol egyre kevesebb idő van - magunkra és másokra, amelyek természetesen rombolnak és megsemmisítik egészségünket. Poljana az Ugljan szigetén ideális hely, ahol nemcsak a béke (amely nélkülözhetetlen), hanem a tiszta tenger, a gyönyörű környezet, a tiszta levegő, a kedves és barátságos emberek, a jó ételek és italok is élvezhetik mindazt, ami ellazít minket, boldoggá és boldoggá tesz bennünket, és enyhíti a stresszt, a feszültséget, a gondokat, és visszahozza a testünk harmóniáját. Nem elhanyagolható, hogy a házigazdák hozzájárultak ahhoz, hogy elégedettek, kedvesek és kényelmesek legyenek, ezért a HVALA szívét. Ezért őszintén ajánlom, hogy meggyőzze magát és tapasztalja meg, amit mindenki hiányzik ahhoz, hogy továbbra is szépen és rendesen éljen. A házigazdák számára továbbra is arra kell törekednünk, hogy a hadseregüket nagylelkűen és szívélyesen fogadják és fogadják. Mihalj Ivan

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
BANJA LIKA, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Nyaralóház Dalmatina, Június 2017
Köszönöm a csodálatos nyaralást

Tartózkodás és pihenés a sziget Ugljan Poljana a kedves gazda Mária és álmok több volt a vártnál. Lakás vagy ház egy csodálatos helyen, közel a tenger és a park, amely a sűrű növényzet, ahol lehet hallani csak a csend és a csiripelő madarak. Gyönyörű környezetben egy reggeli kávé vagy egy estély a cég. A ház vagy lakás teljesen megfelel a fényképek, tiszta, rendezett, minden szükséges kényelmi, hogy a vendégek elhagyják a benyomásom, hogy ez a saját otthonában. A strandok szép, tiszta és rendezett. A tenger kristálytiszta és annak közvetlen közelében a lakás, amely egy nagy előnye. A közelben éttermek, boltok, úgyhogy bármikor lehet vásárolni bizonyos szolgáltatások. Ház vagy lakás, valamint általában jön nyaralni vendéglátónk, őszintén ajánlom család emberek, kisgyermekes párok és az idősek, akik keresnek egy igazi nyaralás a tengerparton, ahol a szaga fenyőfák és gyógyászati ​​dalmát levegő, valamint a hosszú esti sétákat a parton. Ismét Külön szeretném kiemelni a barátságos házigazdák Mária és Sanju, aki találkozott minket ebédre, makréla a grill, és látta el házi bort, olívaolajat és házi mandulás, és megragadja az alkalmat, kívánunk nekik jó egészséget és boldogságot az életben, a üzenet! Köszönöm, és találkozunk jövőre!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
dalmatina

Köszönjük Bojana a kedves szavakat, hogy a stimulus és annak jelzése, hogy továbbra is ugyanabba az irányba. Ha bármilyen hiba általunk küldje el nekünk a parancsot nekik, hogy mi az ajánlat olyan kényelmes, mint a jobb és könnyebben hozzáférhető a vendégek rendelkezésére. Ahhoz, hogy Ön és a család szereti a jó egészséget, sikert az életben és az üzleti, és találkozunk Iduci vakáció. Lp

Marko Orlović Reklám mivel 2016
Beszél:
Angol, Francia,
Többet a tulajdonos

Üdvözlöm, kedves vendégeink, jöjjenek el hozzánk és érezzék magukat otthon. Szívélyes fogadtatást, kellemes, békés és kellemes nyaralást, majd boldog visszatérést kívánunk otthonába. Nagy figyelmet fordítunk vendégeinkre és vendégszeretetet tanúsítunk. Egyedül van a házban, és minden kényelemmel rendelkezik. Šibenikben élünk, és csak akkor jövünk a szigetre, amikor megérkezik és megtiszteljük Önt.

Nyaralóház Dalmatina lista már megtekintette 39711 idők óta 05.12.2016.