Apartman Lemon3 DeluxePoreč - Isztria

kikiáltási ár Ft 17.070 / éj
Detailed description

Egy új építésű városi villában az épület földszintjén található egy Lemon3 lakás, hozzá tartozó kb.150 m2-es parkosított kerttel. A helyszín az utca felőli forgalomtól védett, így minden vendég számára nyugalmat és nyugalmat biztosít az esti órákban. A bútorok teljesen újak, többnyire horvát gyártóktól származnak. A 65 m2-es apartman két hálószobával, két zuhanyzós fürdőszobával, nappalival és konyhával rendelkezik. Az udvaron van egy terasz a szórakozásra, napozásra vagy a szabadban eltöltött időre. Pihenjen ezen a kényelmes és gyönyörűen berendezett szálláshelyen.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendégek készpénzben vagy banki átutalással fizethetnek a számlára. A bejelentkezés az érkezés napján 14:00 óra után, a kijelentkezés az indulás napján 10:00 óráig lehetséges. A kárletét 300 euró. Háziállat nem hozható, dohányozni sem lehet a lakásban.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Lemondás az érkezés előtt 3 nappal lehetséges, majd az előleget (általában 30%) visszatérítjük.
Távolságok
  • Tenger: 1.2 km
  • Strand: 1.2 km
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 3 km
  • Buszmegálló: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanban két hálószoba egy nagy franciaággyal (180x200), két fürdőszoba zuhanyzóval, egy nappali és egy konyha található. Minden szobában van padlófűtés és klíma. Az apartmanban mosógép található, a konyhában hűtőszekrény, hajszárító, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, sütő, páraelszívó található. Az ágyneműt és a törölközőket hetente egyszer cserélik. A nappaliból ki lehet jutni a teraszra és a bekerített udvarra, mely a város csendes részén található. Az udvar éjszakai órákban öntözött és a tulajdonos által karbantartott. Energiatanúsítvány: A+
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lemon3 Deluxe
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nataša Luketić
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Lakástulajdonos. Egyedül a bérléssel foglalkozom, és remélem, hogy megfelelő szolgáltatást és segítséget tudok nyújtani az Ön tartózkodása alatt.

Apartman Lemon3 Deluxe lista már megtekintette 4930 idők óta 02.03.2023.