Apartmanok Villa VaniaBrač Povlja - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.736 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Brač Povlja és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az illa Vania egy gyönyörű kőház medencével, Povlja tengerpartján, egy csendes turisztikai faluban, Supetartól 40 km-re keletre, Brac szigetén. A ház Povlje csendes részén található, mindössze 20 méterre a tengertől, a sziklás és kavicsos strandoktól, és csak 100 méterre a Tičja luka öböltől. A kavicsos strand ideális a gyermekek számára. A központtól és az összes főbb turisztikai létesítménytől a ház körülbelül 800 méterre található. A központ autóval, vagy a part mentén érhető el, amelyet számos gyönyörű strand díszít. A szállás alkalmas családi povljai vakációra, nagyobb csoportok üdülésére, valamint a vízi sportok és a rekreációs vakáció kedvelőinek. A Villa Vania apartmanház 5 újonnan felújított, légkondicionált apartmanban kínál szállást, melyek mindegyike 2-3 és 4 fő befogadására alkalmas. Minden apartman tartalmaz felszerelt konyhát nappalival, egy vagy két hálószobát, fürdőszobát (WC / zuhany / kád) és nagy teraszokat, gyönyörű kilátással a tengerre. Mosógép áll a vendégek rendelkezésére a közös központi helyiségben.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Disco club: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Vania
Frane Bezmalinović Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

JÖN JÖN A KIS "FÖLDI PARADIZÁTUMHOZ" ... Pihenjen és élvezze mindazokat az előnyöket, amelyeket a "VILLA VANIA" és a NAGY NÉPES KIS CSAPATÁNAK SZÁMOLT. SZÍVVEL ÉS LELKEL VÁRJUK, HOGY FELHASZNÁLHATATLAN ÜNNEPET NEKTEK !!! VASI VANIA & FRANE BEZMALINOVIC

Apartmanok Villa Vania lista már megtekintette 9165 idők óta 24.02.2021.