Apartman House BjedovBrač Povlja - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Bjedov ház saját, fedett teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, két kétágyas hálószobával, konyhával, nappalival és egy pótággyal két fő részére. A teljesen felszerelt konyhában asztal és székek, edények, evőeszközök stb., indukciós tűzhely beépített sütővel, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, mosogatógép, vasaló, a nappaliban klíma ill. 1. számú hálószoba, android TV, rádió, internet (WLAN) ingyenes használat. A házban van egy fürdőszoba zuhanykabinnal és WC-vel, valamint egy külön WC mosógéppel. Az ágyneműt hetente cserélik, személyenként heti egy nagy és egy kis törölközővel. Az ár tartalmazza a lakhatási adót.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezés és távozás megegyezés szerint, de legalább hét nap. Arizonska utca 22 koordinátái: 43. 335482, 16. 837032 Fizetési modell: tranzakciós számla, 30% előleg a foglalásra, a többi a vendég a szállásegységre érkezéskor. Kisállat esetén érkezés kérésre és napi külön fizetéssel. Érkezés: 14 órától, szombat kivételével 16 órától. Indulási idő: 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 5 km
  • Vasútállomás: 6 km
  • Repülőtér: 7 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman House Bjedov
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
Bjedov apartman

A családom és én Bjedov úrnál szálltunk meg, és nagyon örültünk a lakásnak és a gyönyörű terasznak. Bjedovné rendkívül vendégszerető, és minden további információért készséggel áll rendelkezésére. Az apartmanban minden megtalálható, ami egy gondtalan nyaraláshoz kell. Kiválóan felszerelt. Külön örömet nyújt a gyönyörű terasz. Povlja egy kis csendes hely kristálytiszta tengerrel és egy kis édes stranddal. A hely mindent kínál, amire szüksége van, egy bolt, egy étterem, egy pizzéria és egy cukrászda. Meleg ajánlások Povljához és Bjedov apartmanhoz.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
KOČEVJE, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2021
Az ismételt látogatás helyes döntésnek bizonyult

Családommal három évvel ezelőtt az Apartman House Bjedovban szálltunk meg, és még akkor is a terasz vett minket birtokba. a béke és a strandok és az autómentes üzletek megközelíthetősége. Így idén úgy döntöttünk, hogy újra meglátogatjuk ezt az egységet, és csak megerősítettük lelkesedésünket. A szállás tiszta, rendezett, rendszeresen karbantartott és gyönyörűen berendezett. A konyhában mindent megtalál, amire szüksége van az ínyenc finomságok elkészítéséhez. A házigazdák nagyon barátságosak, megközelíthetők és minden kérdésre rendelkezésre állnak. Leginkább a nagy terasz és felszereltsége nyűgöz le minket (nagy asztal, hinta, két nyugágy, napernyő, ventilátor és függönyök a még nagyobb intimitás biztosítása érdekében). A hirdetésben részletesen bemutatásra kerül az objektum leírása, a helyszín részletei, képek és felszerelések. Erősen ajánlott gyermekes családoknak és mindazoknak, akik szeretnek esténként a teraszon ülni, ami maximális kényelmet biztosít. A tenger tiszta, a strandok rendben vannak. A városban két üzlet található, ahol mindent megtalál, amire szüksége van, valamint két étterem és cukrászda. Sok lehetőség van a sétákra.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Ljiljana Bjedov Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük kedves vendégeinket! Élvezze a szépség, a Brac szigetén!

Apartman House Bjedov lista már megtekintette 31405 idők óta 13.04.2016.