Apartmanok StelaPag Povljana - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag Povljana és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Újonnan felújított és teljesen felszerelt apartmanok (50 m2-es terasz 12 m2), egy családi ház első emeletén, Povljana csendes részén. Az apartman egy nagy nappalival, étkezővel és konyhával, hálószobával, kétszemélyes ággyal, WC-vel ellátott fürdőszobával, előszobával és egy fedett, tengerre néző terasszal rendelkezik. A nappaliban kanapé található. Szükség esetén van egy pótágyunk is egy gyermek számára. A kertben grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A létesítmény 5 perc sétára található a központtól és 10-15 perc sétára a Du strandtól. Az apartmantól a strandig néhány perc autóútra van, és az ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül a strand mellett található. A meleg és sekély, homokos tenger ideális a gyermekes családok számára. Az Adam-70 m2-es apartman (4 1) egy kényelmes háromszobás apartman kerttel, házikóval és napzuhannyal. Van egy cefre a konyhában. mosogatáshoz ,. Gyere és érezd a természet, a pihentető csend és az úszás kombinációját a tiszta tengerben. További információ: http // www. apartment-stela-povljana. hr YouTube: Stela Maris és Stela Maris Orange Povlj

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás ára 35 € -65 € / éjszaka, a foglalás dátumától függően. Az ár tartalmazza az adókat és a légkondicionálás használatát. A foglalás megerősített 20% -os előlegnek számít. A bérleti díj mellett az ár tartalmazza az adót, a vízfogyasztást, az áramot, a légkondicionáló és ágynemű használatát, valamint a lakás végső takarítását. Érkezés: 13 órától kezdődően Indulás: 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, szívesen látjuk házunkban, és ilyen szokatlan körülmények között. A járvány okozta helyzet miatt az érkezés előtt 7 nappal lemondhatja foglalását, az előleg 100% -os visszatérítésével. Ha az érkezés előtt 7 napon belül lemond, lemondjuk az előleg teljes összegét. Ezek a szabályok a sürgősségi intézkedések végéig érvényesek lesznek!
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 900 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 8 km
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 35 km
  • Kaszinó: 40 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az "Adam" és a Stela Maris apartmanok koordinátái 44.350012 15.112566 Kirándulások lehetségesek a Paklenica Nemzeti Parkba (50 perc. Autóval), a Krka Nemzeti Parkba (90 perc. Autóval), a Kornati Nemzeti Parkba (hajóval Pagtól). Fél óra autóval eléri Novalját és a híres Zrće strandot, és 40 perc alatt Zadarig. A homokos és kavicsos strand részben a fenyőerdőben található, amely egész nap árnyékot nyújt. A strand különlegessége a gyógyiszap. Csónakkölcsönzés lehetősége.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Stela
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 15 értékelés
Korog, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Stela, Augusztus 2021
Minden ajánlás és dicséret!

Nincs elég jó szó e csodálatos házigazdák leírására. Minden ajánlás és dicséret! Az apartmanok tiszták, rendesek, nem beszélve a házigazdákról. Csodálatos emberek. Még egyszer köszönök mindent !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Stela, Augusztus 2021
Mind az 5

Tiszta és rendezett hely, jobb, mint a képeken. A tulajdonosok szívélyesek és feltűnőek. Általános benyomás minden bóknál

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Stela, Július 2021
Őszinte ajánlások a szállásra

Három éve vagyunk itt egymás után. A tulajdonosok szívélyesek, kedvesek, profik, a lakás kiváló (jól felszerelt és tökéletesen tiszta). A tulajdonos ilyen jellegű vendégszeretete az egyik oka annak, hogy állandóan szereti a helyet (ebben az esetben Pag szigetéről van szó).

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Damir Matijević Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük, kedves vendégeinket!

Apartmanok Stela lista már megtekintette 61007 idők óta 02.02.2015.