Nyaralóház SlavonkaPožega - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 18.466 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A nyüzsgő szlavóniai Alilovci falu szívében található (cím: Alilovci 50, 34334 Kaptol), amely mindössze 10 km-re van a Papuk Natúrpark, Shhhum Aquapark és Duboka adrenalin park bejáratától, és 9 km-re Pozsega városától. Zágrábtól 173 km-re, Eszéktől pedig 101 km-re található. A ház 150 m2 belső és 2000 m2 külső zöldfelülettel rendelkezik (bekerített udvar, kert, gyümölcsös). 9 fő elszállásolására alkalmas, maximális kapacitása 11 fő (2 fő pótágyon vagy a nappaliban). A ház tágas, szép és jól felszerelt. Található benne 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, konyha és konyhával összekötött nappali és étkező 11 fő részére. Nagy nappali légkondicionálóval, Wi-Fi-vel, kandallóval, TV-vel, sztereóval és dartsszal. A konyha teljesen felszerelt edényekkel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, fagyasztóval és sütővel. A fürdőszobában jakuzzi és mosógép található. Nagy zöld udvar meleg jacuzzival akár 5-9 hónapig Fedett horgászterület, játszótér, trambulin, nyugágyak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetni készpénzben vagy tranzakciós IBAN HR2223600003114294293 számon lehetséges. Időpont egyeztetés után 100 euró előleg fizetendő a foglalás visszaigazolásaként. Érkezési idő 14 órától egyeztetés alapján. Indulási idő 11 óráig, késői kijelentkezés lehetséges, de előzetes egyeztetés alapján.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetésére akkor van lehetőség, ha a lemondás legkésőbb az érkezés napja előtt egy héttel megtörténik. Indokolt okból az utolsó pillanatban történő lemondás esetén az előleget újabb szállásfoglalásra lehet felhasználni.
Távolságok
  • Élelmiszer: 70 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 6 km
  • Vasútállomás: 6 km
Részletes leírás
A házban minden információ megtalálható a tevékenységekről, kirándulásokról, múzeumokról, borospincékről és éttermekről a közelben. Nagy nappali kandallóval, síkképernyős TV-vel, darts táblával és WiFi-vel. A konyha mikrohullámú sütővel, hűtővel, fagyasztóval, mosogatógéppel és mosógéppel felszerelt. Fürdőszoba jakuzzival és két WC. Fedett horgászat és mobil grill. Kültéri jakuzzi az év meleg részében. Játszótér trambulinnal, hintával és homokozóval. Napozóágyak, padok és pihenőhelyek a természetben. Saját parkoló. AZ ÚTICÉL AJÁNLATOK: - Jankovac kirándulóhely megtekintése a Papuki Natúrparkban - Kirándulás Papukban, több jól jelzett túraútvonal - SHHHUMA Aquapark - Duboka Adrenalin Park 7-80 éves korig - Borospincék látogatása borkóstolóval, Kutjevački pince és egyebek - Pannonia tenger ház, Velika - GEO információs központ Voćinban - Kerékpáros vagy quad túrák Papukon vagy borúton - Bećarc Múzeum és Tera Papnonik Pleternicában - Vezetett turista városnézés Pozsegán
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Slavonka
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sveta Nedelja, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A9+2, Szeptember 2023
Nyaraló Slavonka

Köszönjük a vendégszeretetet, nagyon jól éreztük magunkat a Slavonka nyaralóban és a közeli Papuk Natúrparkban is. A hely gazdag az aktív pihenéshez szükséges lehetőségekben, kiváló éttermekkel és gazdag borválasztékkal. Mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg ezt a területet.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Martina Keller
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Házigazdájaként szeretném megmutatni Szlavónia szépségét és legragyogóbb részét, az Aranyvölgyet! Hegyi vezető vagyok, és tudok ajánlani egy megfelelő ösvényt a Papuk Natúrpark körül. Beszélek angolul és németül. Pozsegán élek, és mindig állok rendelkezésére, közel, de nem túl közel, a villa és az udvar csak neked való! Találkozunk Szlavóniában!

Nyaralóház Slavonka lista már megtekintette 2605 idők óta 26.04.2023.