Nyaralóház Sunrise HillPregrada - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 24.929 / éj
Detailed description

Ez a hihetetlen ház a gyönyörű Zagorje számos dombjának egyikén található. A dombokkal, szőlőültetvényekkel, gyümölcsösökkel és erdőkkel körülvett szálloda ideális hely a természet élvezetéhez és pihenéséhez. A csodálatos kilátásban gyönyörködhetünk a napfelkeltében, innen kapta a nevét a ház. A 4*-os Sunrise Hill 8 fő kényelmes elhelyezését biztosítja, és elsősorban a gyermekes családokat célozza meg. Csendes nyaraláshoz, társasági élethez, de kikapcsolódáshoz, sportoláshoz is tökéletes. A parkosított kert mellett, melyben nagy úszómedence zuhanyzóval, fedett és nyitott terasz, grillező, játszóház, parkolóhely található, a házat aprólékosan berendezett belső tér díszíti, melyben a fa és a világos, nyugtató tónusok dominálnak. A ház földszintjén található egy tágas nappali konyhával és étkezővel, egy fürdőszoba, egy játszószoba csocsóval, egy PS 4 játékkonzollal és társasjátékokkal, valamint egy tágas terasz, amely pihenésre és társasági életre hív. A ház első emeletén három hálószoba található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A teljes összeg 30%-ának megfelelő előleg fizetése a tranzakciós számlára történik, és maga a befizetés is a foglalás visszaigazolása. A fennmaradó részt érkezéskor fizetik a tranzakciós számlára vagy készpénzben. Érkezés 16:00 órától és indulás 10:00 óráig. Mindig nyitottak vagyunk a megegyezésre, ha közvetlenül előtte vagy utána nem érkeznek új vendégeink. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglalás lemondási feltételei: • A lefoglalt időpontban történő meg nem érkezés (előzetes lemondás nélkül) esetén a létesítmény tulajdonosa az előleget - a teljes foglalási összeg 30%-át - megtartja. • A megbeszélt nyaralás időpontja előtt 21 vagy több nappal történő foglalás lemondásakor a vendégeknek jogukban áll az előleget egy másik szabad időpontra felhasználni. Az időpont módosítására ezen időpont-lemondási feltétel mellett két alkalommal van lehetőség, ezt követően a vendég elveszíti az előleg visszafizetésének jogát és annak igénybevételének lehetőségét. • Ha "vis maior" vagy jelentős üzemzavar áll fenn, azaz a szálláshelyen olyan állapotok állnak fenn, amelyek nem kielégítőek a vendégek tartózkodása szempontjából, a szálláshely tulajdonosa a vendégnek szóló részletes indoklás mellett törölheti a foglalást és engedélyezheti a vendég fogadását. bármely alternatív szabad időpont választása, ennek megfelelő 10%-os kedvezménnyel a foglalás teljes eredetileg megállapított összegéből.
Távolságok
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 2 km
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 3 km
Részletes leírás
A ház a modern vendég minden előnyét és igényét kínálja (vezeték nélküli internet, öt SMART LED TV, Netflix, központi klíma, füstjelző, CO2 érzékelő, külső videó megfigyelés). A Sunrise Hill mintegy ötven km-re található Zágrábtól és 1,5 km-re Pregrada központjától. A házon belül és a külső fedett teraszon infraszauna és egy jacuzzi is található, mely 10.01-től üzemel. 04.30-ig. (a kültéri medence használati szezonján kívül). A legkisebbeket pedig gazdagon felszerelt gyerekszoba várja (biliárd, csocsó, darts, társasjátékok, PS4, zsírkréták és rajzkockák...)
Térkép nézet
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sanja Škrinjar
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Családommal igyekszünk mindent megtenni, hogy vendégeink megszeressék Zagorjét és a gyönyörű zöld dombokat, és mindenekelőtt valóban megpihenjenek a természet, a zöld, a madárcsicsergés közepén... távol a dinamikus hétköznapoktól és kötelezettségektől. A ház pontosan az elvárásoknak megfelelően van berendezve, amit vendégszerepben támasztunk, és őszintén hisszük, hogy igazoljuk a vendégek bizalmát.

Nyaralóház Sunrise Hill lista már megtekintette 2684 idők óta 31.05.2023.