Apartman MirjamUgljan Preko - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.413 / éj
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Zadar városára, Velebit távoli csúcsaira és Galevac szigetére néző, Preku városában, Jaz homokos strandja előtt található apartman Mirjam kényelmes és meleg szállást kínál gyermekes családok, idősek számára. mint a tengerparti séták, a kerékpárutak szerelmesei vagy a Zadari szigetvilágban való túrázás szerelmesei bérelt motorcsónakkal. Az apartman Mirjam egy épületben található, amely mindössze 5 percre van. távol a strandtól, ahol a tenger melletti kávézók és éttermek több terasza kínálja a frissítőket. A városközpont mindössze 12 perc alatt elérhető. könnyű séták. A vendég piac, taverna, étterem, pékség és Tommy szupermarket meglátogatásával teljesítheti igényeit. Preka városa és Zadar városa között napi több hajójárat is lehetővé teszi, hogy meglátogassa a város történelmi értékeit, élvezze a TENGERI ORGONA hallgatását, KÖSZÖNTŐ A NAPNAK, és egy jó éjszakai szórakozás teszi teljessé vakáció. Az 54 m2-es Mirjam apartmanban nappali konyhával, előszoba, két hálószoba, fürdőszoba WC-vel és terasz található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő: 14 órától. Indulási idő: 10 óráig. Helyfoglalás: emailben. Előleg: a végösszeg 15%-a előre. Az utalványt e-mailben küldjük el a vendégnek a foglalás megerősítéseként. A tartózkodás fennmaradó összegét az apartmanba érkezéskor kell kifizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleg visszatéríthető, ha a vendég a foglalást a lefoglalt érkezési dátum előtt 45 nappal mondja le.
Távolságok
  • Tenger: 90 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 6 km
  • Vasútállomás: 6 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A lakáshoz saját parkoló tartozik. Üdvözlő itallal várjuk a vendégeket. A Mirjam apartman vendégei a közeli Vile Dalmacija étteremben (büféasztal) vehetik igénybe a reggelit 10 €/fő áron. Ugyanez az étterem a Mirjam apartman vendégei számára kínál vacsorát 20 €/fő áron (3-4 féle menü közül lehet választani).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mirjam
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Otočec, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2023
Ugljan Preko

Tökéletesen felszerelt lakás, a fogpiszkálótól a varrási kellékekig minden, ami egyébként otthon lenne. A személyesen és szeretettel berendezett szállás nagyon közel található a tengerhez, közel a Tomy piachoz és mindenhez, ami egy igazán egyedi nyaraláshoz szükséges. Anita asszony egy nagyszerű hölgy, aki elszállásolja Önt és biztosítja a kellemes nyaralást.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nyaralás 2023

Kedves Szandra! Köszönjük észrevételét, remélem jövő nyáron találkozunk. Szívünk mélyéből minden jót kívánunk Önnek és családjának

Laško , Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2022
2022-ben

Legfelső apartman, nagyon közel a strand, minden rendben, Az egyetlen dolog, hogy nincs egy csere Hehe gyilkosság Az apartman nagyon jó, a strand ugyanaz, csak családoknak

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
KAMNIK, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2020
Nagyszerű nyaralás és barátságos tulajdonosok

Ebben a lakásban voltunk először, és nem sajnáljuk. A lakás nagyon tiszta és felszerelve mindazzal, amire szüksége van a tartózkodáshoz. Nagyon lenyűgözött a családiasság és a melegség érzése, amellyel a lakástulajdonosok fogadják Önt. A közelben egy rendkívül gyönyörű tengerpart is található. Minden bizonnyal visszatérünk ide jövőre.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Anita Milošić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Az Apartments Mirjam minden vendégének kellemes és nyugodt tartózkodást, tartalmas nyaralást és szép emlékeket kívánunk.

Apartman Mirjam lista már megtekintette 47007 idők óta 12.05.2015.