Apartman Senka OšljakUgljan Preko - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.859 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ugljan Preko és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Tágas apartman tengerre néző kilátást kínál, nagy terasszal 25 m2, kilátással a tengerre és a sziget Ugljan. Az apartman található, a tetőtérben a ház egy kis szigeten Osljak, az első sziget, Zadar. Az apartman két hálószobával. A szoba erkéllyel rendelkezik, kétszemélyes ággyal 180 x 200 cm, és a szekrényben, és a tengerre néz, és a sziget Ugljan. A második hálószoba két ággyal mérő 90 x 200 cm (ami szintén könnyen csatlakoztatható egy nagy franciaágy) és szekrény. Ha szükséges, akkor tudunk egy további gyermek krevetić.Ova szobából kilátás nyílik a kikötőre, a város Zadar, Velebit és része a sziget Ugljan. A fürdőszoba tágas zuhanyzóval és mosógéppel. A konyha minden szükséges felszereléssel, hűtőszekrénnyel, sütővel és mosogatógéppel. Egy légkondicionáló a nappaliban, a másik hálószoba apartmanok. A nappaliban van egy nagy sarok ülőgarnitúra és televízió, valamint egy étkező nyílik egy terasz, amely egy asztal székekkel és két kényelmes fotelekkel. A terasz teljes, ha szükséges, lehet borított egy napellenző.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés készpénzben érkezéskor a tartózkodás teljes időtartamára. Fenntartások és minden kérdésre a szállásról lehetséges telefonon vagy e-mailben. Érkezési idő 14 h-tól vagy előzetes bejelentkezés alapján. Indulás ideje 10 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Étterem: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A Osljak kaphat saját hajóval, amely szabadíthat horgonyzó a kikötő vagy komppal (line Zadar-Osljak Over-drive naponta 4-szer, a menetidő 15 perc). A ház, ahol a lakás, zöldövezetben, olajfák és egy kert, ahol a gyerekek hinták, csúszdák, trambulin. A tengertől 10 méterre. Szigetecske Osljak a park és annak egyediségét az, hogy nincsenek utak, és nem prometa.Na sziget egy étterem, amely a lakás egy 5 perces sétára. Minden egyéb létesítmények (üzletek, posta, bank, benzinkút, és sok más éttermek és kávézók) található a szomszédos sziget Ugljan néhány percre a motorcsónak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Senka Ošljak
Marijana Valčić Vrdoljak Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Istenem! Üdvözöljük a hirdetésem lakás árnyékában! Akkor forduljon hozzám, ha szeretné eltölteni a vakációt a lakásunkban. Én 41 éves, két gyermek anyja, és én élni és dolgozni Zadar, mialatt egy családi házban, ahol kiadó lakás. Ha bármilyen kérdése, hogy lehet, bátran forduljon hozzám, és én leszek szívesen segít. Üdvözlettel!

Apartman Senka Ošljak lista már megtekintette 7948 idők óta 12.05.2015.